• PRO TV
  • Sean Penn i-a adus una dintre statuetele lui Oscar lui Volodimir Zelenski. Ce i-a spus președintelui ucrainean

Sean Penn i-a adus una dintre statuetele lui Oscar lui Volodimir Zelenski. Ce i-a spus președintelui ucrainean

Sean Penn i-a adus una dintre statuetele lui Oscar lui Volodimir Zelenski. Ce i-a spus președintelui ucrainean

Sean Penn a făcut a treia sa vizită în Ucraina, de la debutul războiului. Actorul, în vârstă de 61 de ani, s-a întâlnit cu președintele Volodimir Zelenski și i-a înmânat una dintre statuetele sale Oscar.

„Când veți câștiga, să mi-l aduci înapoi, în Malibu. Mă voi simți mai bine știind că o parte din mine este aici”, i-a spus Sean Penn președintelul ucrainean.

Sean Penn i-a dat „cu împrumut” Oscarul. "Până la victorie" - au fost de acord amândoi. Actorul l-a rugat pe Zelenski să vină personal în SUA, ca să-i înapoieze statueta, însă numai după ce iese învingător din război.

 
„De data aceasta, întâlnirea noastră a fost specială. Sean și-a adus statueta Oscar ca simbol al credinței în victoria țării noastre. Aceasta va rămâne în Ucraina până la sfârșitul războiului. A fost o deosebită plăcere să-i prezint lui Sean Ordinul de Merit III. Mulțumim pentru susținerea atât de sinceră și contribuția importantă la popularizarea Ucrainei în lume", a scris Volodimir Zelenski pe contul său de Facebook. 

Alături de președintele Zelenski, actorul american s-a plimbat prin Piața Constituției din Kiev, unde i-a fost prezentată placa ce îi poartă numele. Este un semn de respect pentru ajutorul acordat Ucrainei. Actorul s-a arătat onorat de gestul președintelui ucrainean, spunând că acesta a devenit unul dintre cele mai importante locuri din lume pentru el, alături de cele în care s-au născut copiii lui.
 
Sean Penn a câștigat două premii Oscar, pentru rolurile din Mystic River (2003) și Milk (2008).

De la începutul războiului, organizaţia caritabilă a lui Sean Penn a lucrat pentru a oferi locuinţe şi educaţie refugiaţilor ucraineni din Polonia.
 

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Culiță Sterp, explicații despre scandalul din Madrid

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni