• PRO TV
  • O cină plină de surprize la câștigătorul Mâncare pe care : „Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit”

O cină plină de surprize la câștigătorul Mâncare pe care : „Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit”

O cină plină de surprize la câștigătorul Mâncare pe care : „Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit”

Vineri seară s-a încheiat o luptă aprigă pentru premiul de 5.000 de lei și titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. De luni până vineri, de la ora 20:00, pe Acasă, Elena, Anda, Silvia, Robert și Laurențiu au scos la înaintare cele mai delicioase preparate și aptitudinile lor de a crea o atmosferă plăcută, totul pentru a câștiga seria Mâncare pe care de săptămâna aceasta. Învingătorul a fost Laurențiu, cu un total de 71 de puncte. 

Meniul concurentului a constat în tartine surpriză, pui în stil chinezesc cu orez și brioșe. Felurile de mâncare pregătite de Laurențiu au fost profund apreciate de invitați: „Îmi place mâncarea. A fost pe gustul meu, chiar a fost foarte bun”, „Am mâncat tot din farfurie” au fost câteva dintre remarcile acestora.

Și modul în care a fost prezentat meniul ales de gazdă a fost lăudat de toți oaspeții de la cină: „Nu mă așteptam la așa ceva! Genial!”, a spus Robert, surprins de bucata de lemn de măslin în care au fost sculptate denumirile preparatelor. 

Surpriza serii a fost una cu adevărat specială. Concurenții au mers în atelierul de creație al lui Laurențiu, unde îi așteptau patru tocătoare din lemn, inscripționate cu numele lor. Cei patru invitați le-au șlefuit și lustruit, astfel încât să le poată lua acasă la sfârșitul cinei. Toți oaspeții au fost încântați de activitatea propusă de Laurențiu: „Wow, genial! Nu mă așteptam!”, „Îmi place foarte mult să meșteresc. Tocătorul este cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată” au fost câteva dintre declarațiile acestora.

Laurențiu a reușit să strângă cel mai mare număr de puncte și implicit, să câștige titlul de „gazdă perfectă”: „Nu mă așteptam. Tot ce am făcut, am făcut cu dragoste și s-a văzut”, a declarat acesta cu sinceritate. 

O nouă cursă către titlul de gazdă perfectă începe în doar două zile. Pentru a vedea ce surprize vor pregăti noii concurenți și ce feluri de mâncare delicioase vor prepara aceștia într-o serie specială de 1 decembrie, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă.

Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni