• PRO TV
  • Cristina Pucean, reacție după ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești: „Videoclip în ipostaze indecente...”

Cristina Pucean, reacție după ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești: „Videoclip în ipostaze indecente...”

Cristina Pucean, reacție după ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești: „Videoclip în ipostaze indecente...”

Începutul lunii decembrie vine cu un anunț care i-a întristat pe mulți fani ai muzicii de petrecere: dansatoarea Cristina Pucean și manelistul Bogdan de la Ploiești au întrerupt colaborarea și s-au despărțit, după câteva luni de când erau de nedespărțit!

Anunțul a fost făcut de Bogdan de la Ploiești, pe rețelele de socializare, și confirmat de Cristina Pucean, care a dezvăluit că va merge alături de Florin Salam și de Adrian de la Severin în străinătate, acolo unde aceștia vor susține mai multe concerte, iar ea va dansa.

La doar câteva ore de la despărțirea lor, Cristina Pucean a revenit cu mai multe mesaje pe instastory, deoarece a afirmat că a primit sute de mesaje și de apeluri telefonice prin care era anunțată că pe Telegram a apărut un filmuleț interzis minorilor al cărei protagonistă este chiar ea.

Celebra dansatoare a ținut să precizeze că în clipul video XXX nu este ea și că nu acesta a fost motivul pentru care Bogdan de la Ploiești a întrerupt colaborarea.

„Am primit sute de mesaje și apeluri, cum că ar circula pe Telegram un videoclip cu mine în ipostaze indecente și acesta ar fi motivul pentru care eu și Bogdan de la Ploiești nu mai formăm un cuplu. Scopul acestei postări nu este ca eu și Bogdan de la Ploiești să ne spălăm rufele în public, pentru că nu-mi stă în caracter să-mi discut viața privată, ci doar să clarific că nu sunt în videoclip și nu există astfel de clipuri cu mine, spre dezamăgirea multora. În primul rând, dacă vă uitați atent, domnișoara din videoclip are un tatuaj pe picior, tatuaj pe care eu nu îl am, după cum puteți vedea. Și ea nu are tatuajele mele pe mână, pe care le am din 2016! Nu credeam că poate exista atâta răutate și că aș putea fi atât de judecată pentru ceva ce mai ales cei care mă cunosc știu că nu aș face sub nicio formă”, a scris Cristina Pucean pe Instagram.

Vezi și: Selly: „Contract de 1 milion de euro”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni