• PRO TV
  • Cine e Daniela, polițista sexy care a devenit virală pe TikTok: „Nu mă deranjează dacă îmi dă amendă”

Cine e Daniela, polițista sexy care a devenit virală pe TikTok: „Nu mă deranjează dacă îmi dă amendă”

Cine e Daniela, polițista sexy care a devenit virală pe TikTok: „Nu mă deranjează dacă îmi dă amendă”

Daniela Gaviria, o tânără în vârstă de 28 de ani din Columbia, a devenit cunoscută în toată lumea, după ce un bărbat a filmat-o pe stradă, în timp ce ea mergea pe jos, în uniformă, iar el se afla la volanul unei mașini.

Potrivit jurnaliștilor din țara ei natală, Daniela Gaviria este agent de circulație în orașul Pereira, care se află la 290 de kilometri de capitala țării, Bogota. Iar odată cu filmulețul postat pe TikTok, ea a ajuns vedetă, iar cei care o văd acum pe stradă îi cer să se pozeze cu ei.

„Într-o seară, mulți oameni au început să-mi trimită videoclipul respectiv. Credeau că este regizat. Atunci a început toată această nebunie pentru mine! Rețelele sociale sunt o lume foarte complexă, dar frumoasă în același timp. Acum, în timp ce lucrez, oamenii vin să-mi ceară să fac poze cu ei. Cred că toți localnicii din Pereira au văzut clipul cu mine”, a spus Daniela Gaviria pentru Noticias Caracol.

Urmărită în prezent de peste 250.000 de persoane pe Instagram, polițista din Columbia și-a făcut mulți fani pe internet, mai ales după ce aceștia au aflat că este o mamă singură: are un băiețel și o fetiță. „Ce credeți despre ea? E frumoasă! Așa că nu m-a arestat”, a scris pe internet cel care a postat clipul care a făcut-o celebră pe Daniela Gaviria.

„Străzile nu mai sunt la fel pentru mine atunci când merg cu motocicleta, știind că acum câteva luni am văzut-o la câțiva metri de mine. Mă gândesc mereu la ea și vreau să o văd din nou. Nu mă deranjează nici dacă îmi dă amendă”, a scris pe internet un alt fan al polițistei.

Vezi și: Pericolul ascuns din apa potabilă

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni