• PRO TV
  • O nouă idilă la „Mâncare pe care”: „Cred că se înfiripă ceva între noi”

O nouă idilă la „Mâncare pe care”: „Cred că se înfiripă ceva între noi”

O nouă idilă la „Mâncare pe care”: „Cred că se înfiripă ceva între noi”

Vineri seară s-a încheiat o nouă serie de cine din cadrul emisiunii „Mâncare pe care”. Cinci bucătari amatori s-au luptat în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20.00, pe postul Acasă, pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”.

Pentru prima dată în emisiune, premiul de 5.000 de lei a fost împărțit nu între doi, ci trei concurenți! Mara, Tavi și Ionuț au acumulat câte 63 de puncte. Prin urmare, cei trei au împărțit atât banii, cât și gloria. 

Tavi, Mara și Ionuț au găzduit, pe rând, cine delicioase și au pregătit surprize inedite pentru oaspeții lor. Cel din urmă s-a bucurat de un tratament special din partea domnișoarelor. Larisa, una dintre concurentele acestei săptămâni, s-a oferit să îl ajute și să îi taie carnea bucățele pentru a o putea mânca mai ușor. „Eu cred că Ionuț mă cam evită, nu știu ce se întâmplă... cred că se înfiripă ceva între noi și nu vrea să spună. Este puțin cam rușinos, cam sfios, dar așa sunt băieții, vor să își ascundă sentimentele”, a declarat tânăra. 

Atracția dintre Larisa și Ionuț nu a rămas neobservată de restul invitaților. „Ce imagini creează în capul nostru... În momentul în care a zis că el se murdărește la muncă, Larisa era acolo... terminată. Ce filme își făcea”, a povestit Mara. Mai mult decât atât, cele trei femei prezente la cină au rămas șocate de meseria practicată de concurentul atrăgător: „Nu arată ca un mecanic... clasic. Arată ca un mecanic sexy din filme”, a mărturisit una dintre ele. 

În cele din urmă, cei trei câștigători au primit vestea victoriei cu multă bucurie: „Mi-a plăcut mult experiența, aș repeta-o oricând”, a declarat Ionuț, în timp ce Mara a afirmat: „Mă așteptam la o egalitate, dar nu să fie trei pe același loc...”.

Nu ratați o nouă serie de cine delicioase, surprize neașteptate și concurenți gata să demonstreze că ei sunt gazda perfectă, doar în cadrul emisiunii „Mâncare pe care”, de luni până vineri, începând cu ora 20.00, pe postul Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni