• PRO TV
  • Ali Spice, vedetă din SUA urmărită de peste 1 milion de persoane pe TikTok, a murit într-un accident rutier

Ali Spice, vedetă din SUA urmărită de peste 1 milion de persoane pe TikTok, a murit într-un accident rutier

Ali Spice, vedetă din SUA urmărită de peste 1 milion de persoane pe TikTok, a murit într-un accident rutier

În vârstă de doar 21 de ani, Ali Spice, o vedetă online din Statele Unite ale Americii, a murit zilele trecute într-un accident rutier petrecut în țara ei natală.

Potrivit informațiilor oferite atât de presa din SUA, cât și de tabloidele din Marea Britanie, Ali Spice a murit în Florida, iar anunțul a fost făcut de prietenele ei, atât pe Instagram, cât și pe TikTok.

@maddisoncallaway @alidxo ♬ Fourth of July - Sufjan Stevens

„Inima mi-e sfâșiată. Mai aveai atât de mult de trăit. Îmi vei lipsi foarte mult”, a scris pe TikTok actrița XXX Maddison Callaway. Aceasta a postat și o captură de pe un site de știri, de unde se poate vedea că trei persoane au murit în accident, nu doar Ali Spice, iar șoferul vinovat, care a intrat pe contrasens, a fugit de la fața locului.

După ce tânăra în vârstă de 21 de a murit, contul ei de TikTok, @alidxo, a fost închis și postările nu mai pot fi văzute. Totuși, cineva a făcut un nou cont, ca un tribut, @alidxoo, acolo unde a posta tmai multe clipuri cu Ali Spice.

@alidxoo Completely heartbroken???? #alispice #fyp #spice #hootergirlsoftiktok #hootergirl #rip ♬ original sound - CAPCUT TEMPLATE

„Raiul este mai bogat cu un înger frumos”, a fost unul dintre mesajele postate pe TikTok.

„Cu inima frântă, nici nu ştiu cum să descriu ce simt acum. Ali, ești unul dintre cele mai vibrante, frumoase din interior și din exterior, autentice și iubitoare suflete pe care am avut privilegiul să le cunosc. Eşti o prietenă uimitoare și o femeie incredibil de talentată și pasionată. Nu voi uita niciodată impactul pe care l-ai avut asupra vieții mele și a tuturor, prin felul tău de a fi. Întotdeauna îi înalți pe ceilalți și aduci bucurie autentică în viața tuturor. Chiar dacă sunt complet devastată, fiecare amintire pe care o am despre noi mă face să zâmbesc și să râd. Tu ești iubire și lumină”, a scris în mediul online și Ariane Avandi, bună prietenă cu Ali Spice.

Vezi și: Petrecere de Crăciun în spațiu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni