• PRO TV
  • Cine e iubita lui Kylian Mbappe? Starul francez s-ar iubi cu primul model transgender care a pozat în Playboy

Cine e iubita lui Kylian Mbappe? Starul francez s-ar iubi cu primul model transgender care a pozat în Playboy

Cine e iubita lui Kylian Mbappe? Starul francez s-ar iubi cu primul model transgender care a pozat în Playboy

Fără doar și poate, Kylian Mbappe este deja unul dintre cei mai mari atacanți pe care i-a avut vreodată fotbalul mondial, chiar dacă starul francez are doar 24 de ani.

Campion mondial în 2018, golgheter răsplătit cu gheata de aur la turneul final din 2022, Kylian Mbappe a fost destul de secretos când a venit vorba despre viața lui privată. Însă, în toamna acestui an, jurnaliștii spanioli de la Marca au aflat detalii mai puțin știute despre fotbalistul din Franța.

Din câte se pare, Kylian Mbappe s-a afișat în primăvara lui 2022, la Festivalul de Film de la Cannes, alături de Ines Rau, primul model transgender care a pozat vreodată în Playboy. Mai exact, în anul 2017.

Chiar dacă nici starul francez și nici fotomodelul nu au confirmat că ar forma un cuplu, presa din străinătate notează că ei sunt în continuare împreună, deoarece au fost văzuți împreună de mai multe ori, inclusiv în câteva vacanțe.

Potrivit jurnaliștilor din străinătate, Ines Rau este mai mare decât Kylian Mbappe: s-a născut în anul 1990, la Paris, din părinți algerieni. Până la vârsta de 24 de ani, modelul și-a ținut sexualitatea ascunsă, însă atunci a recunoscut public că este transgender: s-a născut băiat, dar la 16 ani a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-și schimba sexul. Iar astăzi este femeie!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

„Simt că sufletul meu este în sfârșit liber, de parcă s-ar fi deschis încuietoarea care m-a ținut atât de mult timp închisă. De data aceasta sunt total femeie”, spunea în urmă cu mai mulți ani iubita lui Kylian Mbappe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

„Am stat mult timp fără să spun nimic despre faptul că sunt transsexual. Am avut multe întâlniri și aproape că am uitat de asta. De asemenea, îmi era teamă că nu voi găsi niciodată un iubit și că voi fi percepută ca fiind ciudată, dar apoi m-am gândit că ar trebui să fiu eu și atât”, a mai dezvăluit Ines Rau.

Vezi și: Petrecere de Crăciun în spațiu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni