• PRO TV
  • În ce investim, în funcție de vârstă. Ce este Regula lui 120

În ce investim, în funcție de vârstă. Ce este Regula lui 120

În ce investim, în funcție de vârstă. Ce este Regula lui 120

Fiecare etapă a vieții reprezintă o decizie diferită de investiție. Cum trebuie să arate portofoliul în funcție de vârsta pe care o avem explică Alina Huidumac, director general adjunct Certinvest, invitată la emisiunea iBani, prezentată de Ștefana Todică.

Atunci când vine vorba de investiții, (...) vorbim de un proces complex, riguros, în care trebuie să punem sub lupă o serie de factori personali. Sunt și alti parametri pe care îi putem lua în calcul pentru a stabili un profil investițional corect. Subliniez corect, pentru că acest profil, dacă se face un profil corect, ulterior ne ajută să stabilim structura portofoliului, de fapt ne ajută să construim portofoliul și să atingem obiectivul pentru care am pornit la drum”, spune Alina Huidumac.

Sunt multe aspecte pe care trebuie să le luam în calcul atunci când ne gândim la investiții și da, cred că e important să ne gândim la factorii ce mai mari. Adică de toleranța la risc, de obiectiv investițional și nu în ultimul rând de vârstă”, adaugă ea.

În ce constă regula lui 120?

Citește mai multe pe www.stirileprotv.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni