• PRO TV
  • Dan Bilzerian, filmat alături de Cobra Tate! Imaginile, virale pe net: Au adunat 1 milion de vizualizări în câteva ore

Dan Bilzerian, filmat alături de Cobra Tate! Imaginile, virale pe net: Au adunat 1 milion de vizualizări în câteva ore

Dan Bilzerian, filmat alături de Cobra Tate! Imaginile, virale pe net: Au adunat 1 milion de vizualizări în câteva ore

Cu siguranță, Dan Bilzerian nu este doar unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din lume, ci și una dintre cele mai nonconformiste vedete de pe întreaga planetă.

Urmărit de peste 30 de milioane de persoane pe Instagram, Dan Bilzerian nu ratează nicio ocazie de a-și etala atât averea impresionantă. Mai mult decât atât, el le arată aproape zilnic tuturor fanilor cum petrece, unde se distrează și câte femei sunt în jurul lui.

Recent, fostul jucător profesionist de poker a postat pe celebra rețea de socializare un clip video în care apare alături de Andrew Tate, cunoscut și drept Cobra Tate, american care locuiește atât în SUA, cât și în Marea Britanie și în România.

În videoclipul care s-a viralizat și a adunat peste 1,4 milioane de vizualizări, cei doi bărbați apar înconjurați de mai multe femei îmbrăcate sumar, așa cum deja Dan Bilzerian și-a obișnuit urmăritorii din mediul online.

În urmă cu doar câteva luni, Dan Bilzerian aduna peste 2 milioane de vizualizări la o fotografie în care apare pe un yacht, înconjura de mai multe femei, unele în costum de baie, altele topless.

Vezi și: Petrecere de Crăciun în spațiu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni