• PRO TV
  • Theo Rose a dezvăluit sexul bebelușului, iar Smiley a reacționat imediat: “Am ghicit!”

Theo Rose a dezvăluit sexul bebelușului, iar Smiley a reacționat imediat: “Am ghicit!”

Theo Rose a dezvăluit sexul bebelușului, iar Smiley a reacționat imediat: “Am ghicit!”

Theo Rose și Anghel Damian au organizat, ca la Hollywood, o perecere cu prietenii apropiați, unde au dezvăluit sexul bebeusului. Cântăreața va avea un băiețel.

“De data asta aflați de la noi. Mâine vă arătam mai multe de aici. Mulțumim tuturor!”, a scris Theo Rose pe Instagram, care, de data asta, a vrut să fie cu un pas înaintea tabloidelor. 

Marele moment a fost realizat printr-un spectacol de lumini și artificii, culoarea albastru dezvăluind sexul bebelușului.

Vedetele din showbizul intern s-au grăbit să o felicite, iar Smiley s-a arătat mândru că a ghicit că în burtica lui Theo este un băiețel. “Am ghicit că e băiat!”, a scris artistul.

Antonia i-a urat și ea felicitări, la fel ca Nicole Cherry și Vlăduța Lupău. “Iair o să aibă un prieten bun!”, a scris cea din urmă.

Theo Rose a vorbit, de curând, despre această perioadă specială din viața ei. 

„Sunt bine, trăiesc și sunt sănătoasă! Mă tot controlez, așa cum trebuie, periodic. Mă confrunt cu tot felul de stări, grețuri, chestii specifice sarcinii”, a spus ea.

În ceea ce privesc poftele tipice gravidelor, Theo Rose a subliniat că nu prea se confruntă cu această problemă, deși recunoaște că mănâncă mai mult decât de obicei. 

„Nu prea poftesc la chestii, doar la ce văd în fața ochilor. Aș mânca foarte mult”, a mai spus ea.

În ceea ce îl privește pe Anghel Damian, vedeta a mărturisit că este foarte grijuliu:

„E grijuliu ca cu un bibelou. Nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. E foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să îmi dea liniște și să creeze confort. Să trec cât mai ușor peste perioada aceasta”, a mai spus ea. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni