• PRO TV
  • Daniela Crudu a publicat prima imagine cu iubitul ei. În ce ipostază a apărut alături de tatăl fetiței sale

Daniela Crudu a publicat prima imagine cu iubitul ei. În ce ipostază a apărut alături de tatăl fetiței sale

Daniela Crudu a publicat prima imagine cu iubitul ei. În ce ipostază a apărut alături de tatăl fetiței sale

Daniela Crudu și-a ținut iubitul departe de ochii lumii, în ciuda faptului că urmează să aibă un copil împreună. Cu toate acestea, vedeta a făcut de curând public un videoclip în care apare alaturi de acesta, lașând să i se vadă chipul.

Daniela Crudu și iubitul ei au o relație de aproximativ un an. În vârstă de 27 de ani, bărbatul este afacerist și locuiește în Suedia și, spre deosebire de Daniela Crudu, acesta este o fire mai discretă, alegând să stea departe de lumina reflectoarelor.

În ciuda acestui fapt, vedeta a publicat recent un filmuleț în care apare alături de partenerul ei, etalându-și în același timp burtica de gravidă. În filmarea respectivă, cei doi apar în fața oglinzii,  filmarea fiind făcută de iubitul Danielei.

Daniela Crudu va avea o fetiță

Fosta asistentă TV va naște în luna mai o fetiță, iar în cadrul unei emisiuni TV, aceasta a dezvăluit că a ales deja numele:

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea", a declarat Daniela Crudu.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni