• PRO TV
  • Cum nu s-ar îmbrăca niciodată vedetele la PROTEVELION, cea mai mare petrecerea a sfârșitului de an

Cum nu s-ar îmbrăca niciodată vedetele la PROTEVELION, cea mai mare petrecerea a sfârșitului de an

Sâmbătă, 31 decembrie, ora 20:00, telespectatorii vor avea parte de cea mai mare petrecerea a sfârșitului de an: Protevelionul 2023. Gazdele emisiunii, Pavel Bartoș și Raluka, vor întreține atmosfera alături de cele mai iubite vedete din România, aducând în fața celor de acasă duete neașteptate, dansuri și scenete!

PROTVELIONUL, petrecerea pe care cu toții au așteptat-o, aduce în fața celor de acasă momente de excepție în noaptea dintre ani! Andi Moisescu și Andreea Esca, Irina Loghin și Florin Busuioc, Cabral și Adela Popescu, Horia Brenciu și Carmen Tănase, Cătălina Grama și Daniel Pavel, Adrian Nartea și Tania Popa sunt doar câțiva dintre invitații care vor participa la cel mai important eveniment al sfârșitului de an.

În cadrul unui interviu exclusiv, vedetele ne-au mărturisit cu ce nu s-ar îmbrăca niciodată la PROTEVELION, ce nu ar putea face la petrecere sau pe baza cărui motiv ar putea lipsi. 

„Un motiv pentru care aș putea lipsi? Doamne ferește să fiu bolnavă, altfel nu cred că ar mai fi un alt motiv”, a spus Iulia Pârlea.

„Nu cred că ar fi vreun motiv pentru care să nu vin la PROTEVELION, doar dacaă aș fi plecat din țară, dar nu făceam asta dacă știam că se întâmplă așa ceva”, a spus și Cosmin Stan.

De asemenea, Cosmin Stan a fost întrebat cum nu ar veni niciodată îmbrăcat la Revelion: „Nu aș veni îmbrăcat niciodată indecent. Nu îmi permit asta, nu mă caracterizează. Nu am nimic cu persoanele care au curajul să se îmbrace extravagant, dar nu este genul meu”.

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni