• PRO TV
  • Andreea Marin, declarație de dragoste pentru iubitul ei, de revelion. Vezi cele mai frumoase cupluri la petrecerea dintre ani

Andreea Marin, declarație de dragoste pentru iubitul ei, de revelion. Vezi cele mai frumoase cupluri la petrecerea dintre ani

Andreea Marin, declarație de dragoste pentru iubitul ei, de revelion. Vezi cele mai frumoase cupluri la petrecerea dintre ani

Să petreci revelionul alături de persoanele iubite este tot ce poți să îți dorești în noaptea dintre ani. Andreea Marin, Smiley sau Valentina Pelinel s-au bucurat de compania celor dragi. Din păcate, Andra a fost departe de Măruță și copiii ei.

Andreea Marin a petrecut revelionul alături de Adrian Brâncoveanu, bărbatul care este în viața ei de câțiva ani. Brâncoveanu a postat o imagine în care apare alături de iubita sa pe Instagram, iar Andreea Marin s-a grăbit să comenteze: “Te iubesc!”.

Smiley a postat un clip scurt, în care apare alături de Gină Pistol și fetița lor, lângă brad. El în costum, probabil gata să plece la concerte, ea în pijama :) “Anul va fi așa cum ni-l facem noi, așa că: să fim buni, să facem alegeri bune, să muncim pentru ceea ce ne dorim, să cheltuim timpul pentru ce și cu cine ne place, să iubim, să râdem, să cântăm, să dansăm , să ne bucurăm cu familia și prietenii de realizările noastre, să credem în Dumnezeu și în noi înșine, să ne apreciem mai mult, să ne celebrăm unicitatea și să semănăm gânduri bune…că vorba aia: viața te tratează exact cum o tratezi!”, a spus Smiley pe Instagram.

În familie au petrecut și Andreea Bănică, Adrian Mutu și Valentina Pelinel. Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos.


Din păcate, Andra a avut concerte în noaptea de revelion, însă gândul ei a fost tot timpul la Cătălin Măruță. “Chiar dacă suntem în locuri diferite în această seară, eu și Cătălin, suntem mereu ÎMPREUNĂ, cu gândul unul la celălalt. Sper că și voi sunteți aproape, la propriu sau tot la figurat, de persoana iubită!”, a scris Andra pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni