• PRO TV
  • Video viral cu o polițistă care dirijează traficul în Brăila! Cum a fost filmată: „Dansează lambada”

Video viral cu o polițistă care dirijează traficul în Brăila! Cum a fost filmată: „Dansează lambada”

Video viral cu o polițistă care dirijează traficul în Brăila! Cum a fost filmată: „Dansează lambada”

În prima săptămână din luna ianuarie, cu ocazia sărbătorii de Bobotează, o polițistă din Brăila a devenit virală pe internet, după ce a fost filmată în timp ce dirija traficul dintr-o intersecție.

Potrivit celor de la debraila.ro, polițista din imagini este subinspector la Biroul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, iar cel care le-a trimis imaginile jurnaliștilor a avut și un comentariu ironic: „Zici că eram la concurs de pantomimă în intersecție”.

„Habar nu are să dirijeze traficul. Dacă o întâlnesc în trafic și dansează lambada cum face acum, habar n-am ce să fac. Să trec sau să mă opresc. Trebuie să stea cu fața într-o direcție, să știi dacă ți se adresează ție sau altor participanți la trafic. Dacă întinde amândouă bratele, nu știe nimeni ce sa facă, care să se oprească și care să circule că ea stă mai mult pe trotuar”, „Sărmana fată...”, „Îi e frică de mașini. Are o fobie . Să-i dea un spor de stres”, „E un copil la început de drum. S-a străduit măcar”, „A dirijat pe înțelesul bizonilor din tragic”, „Zici că dirija oi” și „Fără păr strâns, fără caschetă? Habar n-are” au fost doar câteva dintre comentariile apărute pe internet, în dreptul clipului viral cu polițista din Brăila.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni