• PRO TV
  • Ce face și cum arată acum Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea Românii au Talent 2017

Ce face și cum arată acum Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea Românii au Talent 2017

Ce face și cum arată acum Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea Românii au Talent 2017

Lorelai Moșneguțu este fetița fără mâini care a reușit să uimească o țară întreagă datorită talentului său muzical. Aceasta, deși are o poveste de viață extrem de emoționantă, a putut face față tuturor provocărilor și a ajuns să câștige cel mai iubit concurs: Românii au Talent, sezonul 7. 

Lorelai Moșneguțu a fost una dintre concurentele Românii au Talent care nu va fi uitată niciodată de telespectatori. Tânăra care acum are vârsta de 20 ani s-a născut fără mâini și fără femur la ambele picioare, iar mama ei biologică a abandonat-o încă din primele clipe de viață. Cu toate că a fost încercată de multe ori, a demonstrat că niciun vis nu este prea măreț, cât timp îți urmezi darul care ți-a fost înzestrat.

În anul 2017, Lorelai ajungea pentru prima dată pe scena concursului de la ProTV, susținută de mama ei adoptivă - Mama Vio. Încă din primele secunde ale prestației sale vocale și la pian, juriul a rămas impresionat, iar Mihaela Rădulescu a apăsat pe Golden Buzz, butonul care a propulsat-o direct în semifinală. 

Ulterior, aceasta a reușit să câștige inimile românilor și să le ofere o adevărată lecție de viață: orice este posibil atunci când ai ambiție și muncești pentru visul tău. Lorelai a fost câștigătoarea marelui premiu al concursului, în valoare de 120.000 de euro. Cu acești bani, ea și femeia care i-a salvat viața, s-au mutat din provincie în București și au construit o nouă viață.

Lorelai Moșneguțu este studentă la SNSPA, facultatea de Comunicare și Relații Publice, specializarea Publicitate. Mama Vio a susținut un interviu în cadrul căruia a explicat că decizia de a veni în Capitală a fost influențată de dorința de studiu a câștigătoarei Românii au Talent:

„Sunt tare mândră de ea. Ne-am mutat în București special pentru facultatea lui Lorelai. Am renunțat la traiul nostru de la Târgoviște pentru evoluția sa, Lorelai a renunțat și ea la tot pentru a deveni cineva. Merge la facultate pentru că își dorește lucrul acesta. Ea este acum pe profil de publicitate. Poate pe viitor o să ajungă într-o redacție de presă. Cred că ar putea să facă destul de multe lucruri pentru acest domeniu de activitate”, a spus mama lui Lorelai pentru Click. 



Mama lui Lorelai se află în permenență alături de fiica ei, chiar și atunci când aceasta merge la cursuri, deoarece tânăra are nevoie de ajutor special. Cu toate că viața celor două nu a fost una ușoară, Vio este foarte mândră de realizările fiicei sale și se declarară o mamă fericită:

„Eu stau cu Lorelai la cursuri, o aștept pe holul facultății. Nu intru la ore cu ei (n.r – cu studenții). În timpul ăsta, liber pentru mine, mă mai plimb pe acolo prin zonă. Îmi face bine, la vârsta mea, activitatea aceasta.

Lorelai uneori mai trebuie schimbată și are nevoie de mine permanent. Eu i-am zis din prima clipă de când am întâlnit-o că ea este sufletul meu pereche. Orice realizare a dânsei o simt ca pe o realizare a mea. Sunt o mamă foarte fericită',
 a mai a adăugat femeia. 

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS CUM ARATĂ ACUM LORELAI MOȘNEGUȚU



Sursă foto: Lorelai Moșneguțu/Facebook, Arhivă ProTV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni