• PRO TV
  • „Ramon”, comedia produsă de Pavel Bartoș, în cinematografele din toată țara din 3 februarie

„Ramon”, comedia produsă de Pavel Bartoș, în cinematografele din toată țara din 3 februarie

„Ramon”, comedia produsă de Pavel Bartoș, în cinematografele din toată țara din 3 februarie

Pelicula „Ramon”, în care Pavel Bartoș joacă rolul principal, va putea fi vizionată în cinematografele din toată țara din 3 februarie 2023.

Regizat de Jesus del Cerro, filmul spune povestea unui om simplu a cărui unică și mare pasiune este viticultura. Viața lui este dată peste cap atunci când, printr-o serie neașteptată de împrejurări, întâlnește cea mai frumoasă femeie din lume de care se îndrăgostește fulgerător. În rolul frumoasei blonde apare modelul Gabriela Iliescu

Decide să plece la București să își găsească “marea iubire”. Ajuns aici, Ramon descoperă că viața într-un oraș mare nu este deloc ușoară. Totul se complică atunci când devine și suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, furtul unui tablou de 50 de milioane de euro! Smiley și Pavel Bartoș au lansat clipul oficial al piesei filmului Ramon, regizat de Jesus del Cerro.

Toți cei care își cumpără bilet la filmul Ramon, online sau în cinema, până la data de 31 ianuarie, au șansa să câștige un city break în doi la Paris sau un iPhone 14. Toate detaliile concursului Cinema City sunt disponibile AICI.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni