• PRO TV
  • Theo Rose, apariție splendidă într-o rochie mini. Cum arată artista însărcinată în cinci luni

Theo Rose, apariție splendidă într-o rochie mini. Cum arată artista însărcinată în cinci luni

Theo Rose, apariție splendidă într-o rochie mini. Cum arată artista însărcinată în cinci luni

Peste aproximativ patru luni, Theo Rose va deveni mămica unui băiețel. Artista și iubitul ei, Anghel Damian, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Fanii sunt tot mai atenți la fiecare postare a cuplului, care a devenit și mai popular odată cu lansarea serialului Clanul, acolo unde fac echipă, în calitate de actriță și regizor. 

Recent, Theo Rose a avut o apriție splendidă într-o rochie mini, cu spatele gol. Ținuta alb-negru i-a scos în evidență burtica de gravidă. Artista a participat la o ședință foto, unde a purtat și un costum mai lejer. (vezi galeria foto de mai jos). 

După cum se poate observa din imaginile postate la story Instagram, Theo Rose are un stil de viață activ și este foarte solicitată de diverse branduri pentru publicitate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????? ???????????????????????? (???? ???? ???? ????) (@ancapuffpuff)

După o pauză de câteva săptămâni, Theo Rose și colegii ei din serialul Clanul de la Pro TV au revenit pe platourile de filmare, pentru cel de-al doilea sezon.

„Zilele de filmare au devenit greu de răbdat. Orele petrecute la machiaj și păr, care înainte erau printre puținele momente de relaxare pe care mi le permiteam, sunt doar prilej pentru a-mi lăsa gândurile și grijile să umble prin mine. Să stau pe tocuri o zi întreagă nu a fost plăcut niciodată. Să port rochii superbe mi-a plăcut mereu, deși nu sunt cea mai delicată prezență pe care ați putea-o urmări.

În perioada asta, până și rochiile au devenit ușor incomode, pentru că niciodată pe timpul sarcinii socoteala de la probe nu se potrivește cu cea de la shooting.”, a povestit Theo Rose pe rețelele sociale. 

În al doilea sezon Clanul, Vera (Theo Rose) nu-și va schimba radical stilul vestimentar. Ea va apărea în costume, formate din sacou și pantaloni sau cămăși, așa cum ne-a obișnuit. 
 

Citește și: Filmările la „Clanul” – sezonul 2 sunt în toi! Ce selfie-video au făcut Theo Rose și Denis Hanganu


Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

Vezi și: Brad Pitt se mută în România

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni