• Emisiuni
  • Clanul
  • Filmările la „Clanul” – sezonul 2 sunt în toi! Ce selfie-video au făcut Theo Rose și Denis Hanganu

Filmările la „Clanul” – sezonul 2 sunt în toi! Ce selfie-video au făcut Theo Rose și Denis Hanganu

Filmările la „Clanul” – sezonul 2 sunt în toi! Ce selfie-video au făcut Theo Rose și Denis Hanganu

Pe 12 decembrie 2022, PRO TV a difuzat ultimul episod din primul sezon al serialului „Clanul”, care a fost lider incontestabil de audiență.

După ce a fost convins că Tudor se află în spatele tuturor problemelor actuale din viața lui, Bebe Măcelaru’ și-a făcut un nou scop: să-l prindă pe gabor și să se răzbune. „Îi iau gâtul ca la pui”, le-a spus el oamenilor săi și i-a trimis în ceea ce s-a demonstrat a fi o nouă capcană.  

Într-un univers deja încărcat de personaje negative, cu planuri ascunse, și-a făcut apariția Stăpâna, cea care se pare că i-a pus gând rău lui Tătuțu’! Și cea care aparent se află în spatele celei mai dureroase vești din finalul sezonului: „A murit Măcelaru’. Ieșiți pe stradă și ziceți”. Marea surpriză? Noul ei aliat este nimeni altul decât Pelicanu’, cândva om de încredere în casa lui Tătuțu’: „L-am terminat...”.

Imediat după ce primul sezon „Clanul” s-a terminat, au început filmările pentru cel de-al doilea sezon. Iar în seara zilei de 14 decembrie 2022, în jur de miezul nopții, Theo Rose (Vera) s-a filmat pe Instagram alături de Denis Hanganu (Tudor), pentru a le arăta tuturor că filmează de zor.

„Ce credeați, că am liniște? N-am liniște! Cât e ceasul? A venit domnul regizor”, spune Theo Rose, iar Denis Hanganu îi răspunde: „E 12 noaptea”.

Vezi și: Petrecere de Crăciun în spațiu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni