• Emisiuni
  • Clanul
  • Sergiu, omul de bază din CLANUL lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze: „Eu vi-l dau pe Tătuțu și voi mă lăsați liber”

Sergiu, omul de bază din CLANUL lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze: „Eu vi-l dau pe Tătuțu și voi mă lăsați liber”

Sergiu, omul de bază din CLANUL lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze: „Eu vi-l dau pe Tătuțu și voi mă lăsați liber”

A început numărătoarea înversă! Sunt ultimele episoade din CLANUL și fiecare trebuie să-și găsească drumul și să-și plătească păcatele. Magda o va lua razna fără copilul ei, Bebe își dă seama că este încolțit, iar Pelicanu și Iulică vor face și ei mișcări... periculoase. Cum va continua povestea din CLANUL, vedem în doar câteva ore, de la 20:30.

În căutarea disperată a fiului său, Magda va ajunge în mahala, unde va avea un moment în care se va face auzită de către toată lumea: „Care nu sunteți cu mine, vă iau și vă dispar de nu vă mai găsește nimenea. Ziceți că Bebe era bun cu voi?! Eu o să fiu și bună! Ziceți că Bebe era rău?! Eu o să fiu de 10 ori mai rea! Nu vă puneți cu mine că vă fac să regretați ziua în care v-a născut mămicuța voastră, ați înțeles?! Sunt om cu voi, dacă și voi sunteți! S-a înțeles, mă?!”.

Bebe își va da seama că ceva nu este în regulă cu dispariția lui Sergiu: „Dacă e mort, îmi pare rău că a fost credincios. Dacă e prins, îmi pare și mai rău. Am pe femeia lui aici, asta i-am arătat că n-am încredere în el, că n-am respect de el, că nu pun preț pe sufletul lui.” După ce va pune cap la cap lucrurile, va lua o decizie extremă. Despre ce este vorba, aflăm curând.

Pe de altă parte, Sergiu își va dea seama că nu este de joacă, iar în mintea lui tot ce-și dorește este să ajungă la Ileana, așa că le va spune celor care-l țin ostatic că e de partea lor și le va oferi informații: „Eu vi-l dau pe Tătuțu și voi mă lăsați liber, să dispar din țară definitiv. Ce-ți dau eu nu e o informație, e Tătuțu! Ți-l dau și mă lași liber.”

Nu ratați CLANUL în această seară, de la 20:30, pe PRO TV. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

 Clanul – Păcatele se plătesc!

CITEȘTE ȘI:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni