• PRO TV
  • Cum și-a dat seama Pamela Anderson că e înșelată: 'Ăsta e semnul că are o aventură'

Cum și-a dat seama Pamela Anderson că e înșelată: 'Ăsta e semnul că are o aventură'

Cum și-a dat seama Pamela Anderson că e înșelată: 'Ăsta e semnul că are o aventură'

Pamela Anderson are multă experiență cu bărbații, fiindcă s-a îndrăgostit devreme. Actrița de 55 de ani a dezvăluit că și-a dat seama că e înșelată încă de la primul iubit. Acum vrea ca femeile să țină minte trucul ei pentru a-i depista pe partenerii infideli.

Pamela Anderson s-a îndrăgostit nebunește de un băiat imediat după ce a absolvit liceul. Era sfârșitul anilor ’80, moment în care s-a relocat la Vancouver. După doar câteva luni de relație, actrița s-a mutat împreună cu noul iubit, însă în scurt timp avea să afle că el o înșală.

Actrița din serialul Baywatch a păstrat aceste amintiri vii în jurnalul ei intim, în care a scris:

Am mers cu feribotul și am ajuns acolo, iar în cele din urmă am întâlnit pe cineva și m-am mutat cu el. Avea o aventură cu cineva.

Când îl vezi pe iubitul tău spălându-și penisul în chiuvetă, acesta este un semn că probabil are aventură. Am notat spălat penisul în chiuvetă. Suspect”, a scris Pamela în jurnal.

Dezvăluirea, dar și multe altele, se va regăsi în viitorul documentar despre viața actriței – Pamela, a Love Story, care urmează să fie lansat pe o platformă de streaming. 

Recent, Pamela Anderson a fost acuzată că furat bărbatul altei femei, cu care s-a căsătorit în mare secret. Din nefericire pentru ea, relația cu acesta nu a ținut prea mult. Actrița a divorțat de Dan Hayhurst după doar un an de mariaj.Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

În același documentar, actrița va vorbi și despre episodul infam care i-a expus viața personală – furtul unei casete video cu filmări din intimitatea cuplului Pamela – Tommy Lee.

Am respins subiectul casetei furate din viața mea pentru a supraviețui și acum, că totul revine, mă simt rău. Vreau să preiau controlul asupra narațiunii pentru prima dată”, spune Pamela în documentar, conform The Mirror.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni