• PRO TV
  • Bogdan Mocanu s-a filmat cu ochiul umflat! Artistul a cerut sfatul fanilor: „Doamne ferește!”

Bogdan Mocanu s-a filmat cu ochiul umflat! Artistul a cerut sfatul fanilor: „Doamne ferește!”

Bogdan Mocanu s-a filmat cu ochiul umflat! Artistul a cerut sfatul fanilor: „Doamne ferește!”

Bogdan Mocanu este unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc deoarece întotdeauna se afișează pe rețelele de socializare fără perdea și spune lucrurilor pe nume indiferent de situație. Artistul a publicat recent mai multe videoclipuri în care apare cu ochiul umflat!

Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști ai noii generații. Acesta nu doar că are o carieră înfloritoare în industria muzicală românească, ci este și un influencer de succes pentru tinerii care își doresc să îi calce pe urme. Pe Instagram, el își ține la curent fanii cu orice schimbare din viața lui și le cere sfatul atunci când întâmpină o problemă. 

Recent, Bogdan Mocanu a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apărea cu ochiul umflat (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI) și le cerea fanilor remedii naturiste pentru soluționarea problemei. Se pare că, după ce a încercat tot ce au spus internauții, starea de sănătate a manelistului s-a agravat. Totuși, el nu a apelat la medic, ci a continuat să ceară păreri pe Instagram:

”Mi-ați dat aseară niște sfaturi de l-ați umflat de tot. Ce are, mă, ochiul ăsta? A înnebunit de tot. Doamne ferește. Am primit așa multe mesaje cu urină, să-mi pun la ochi. Nu mai știu ce să cred, dacă faceți mișto sau chiar e bun. Spuneți-mi dacă e pe bune, că mă duc să îmi pun”, a spus Bogdan Mocanu pe Instagram. Sursă foto: Bogdan Mocanu/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni