• PRO TV
  • Andrada Popa, finalistă Eurovision România 2023, a lansat clipul piesei „No time for me”

Andrada Popa, finalistă Eurovision România 2023, a lansat clipul piesei „No time for me”

Andrada Popa, finalistă Eurovision România 2023, a lansat clipul piesei „No time for me”

„No time for me” este propunerea Andradei Popa pentru cea de-a 67-a ediție a Eurovision Song Contest, care va avea loc în Liverpool. O piesă cu mesaj puternic, care cu siguranță va atinge inimile oamenilor.

După ce a reprezentat România la Eurovision Junior, pe când avea doar 10 ani, și a adunat peste 30 de trofee internaționale, Andrada Popa a reușit în 2023 să se califice în finala Eurovision România cu piesa „No time for me”.

Serialul „Pariu cu viața” și trupa de succes „LaLa Band” au marcat un salt important al carierei sale, iar acesta a fost doar inceputul: și-a urmat proiectul solo atât în România, cât și în Marea Britanie, unde a absolvit London College of Music, secțiunea Musical Theatre. 

„«No time for me» reprezintă povestea mea din ultimii ani. Toate sentimentele, locurile și experiențele prin care am trecut. Momente de confuzie cum ar fi «Ce fac aici?», «Cine sunt și ce vreau?», urmate de realizarea «Acum știu ce este cu adevărat important pentru mine». Plecând de acasă, a trebuit să las oameni dragi în urmă și tot ce însemna pentru mine viața atunci. În schimb, aveam să descopăr omul de acum. Piesa a fost scrisă din suflet pentru suflet și, indiferent de rezultatul finalei, pentru mine cel mai important este ca mesajul ei să ajungă la cine are nevoie de el, pentru a le aduce aminte că sentimentele lor sunt valide. Chiar dacă avem timpul limitat aici pe pământ, avem voie să fugim, să o luam de la capăt, să cădem, să ne ridicam, să greșim și să descoperim cine vrem sa fim cu adevărat”, a spus Andrada Popa.

Noua versiune a piesei, care a fost lansată pe YouTube, vine cu o surpriză: un key change la finalul melodiei și o nouă intrepretare a tobelor, semnată de Bubu Cernea. Ambele versiuni au fost compuse alături de producătorul Ciprian Lemnaru. Atât Bubu, cât și Ciprian o vor acompania pe scena Eurovision România 2023 și promit un moment demn de calificare în etapa internațională.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni