• PRO TV
  • Cea de-a 65-a gală a Premiilor Grammy va fi LIVE pe VOYO! Evenimentul muzical începe duminică noapte, la ora 02:00

Cea de-a 65-a gală a Premiilor Grammy va fi LIVE pe VOYO! Evenimentul muzical începe duminică noapte, la ora 02:00

Cea de-a 65-a gală a Premiilor Grammy va fi LIVE pe VOYO! Evenimentul muzical începe duminică noapte, la ora 02:00

Premiile Grammy 2023, cel mai mare eveniment muzical al anului, va fi transmis LIVE pe VOYO! Matinalii de la Virgin Radio, Veronica Trandafir și Andrei Niculae, vor comenta show-ul începând cu ora 2.00, ora României! Iată ce au spus cei doi despre surprizele pregătite de organizatori!

Gala Premiilor Grammy din acest an va avea loc luni dimineață, la Crypto.com Arena din Los Angeles. Evenimentul mult așteptat se va vedea exclusiv pe VOYO, începând cu ora locală 02:00, iar doi dintre cei mai cunoscuți oameni de radio de la noi din țară vor comenta aparițiile pe covorul roșu.

Întrebat cine are cele mai multe nominalizări, Andrei Niculae a răspuns: „Beyonce pentru că tocmai și-a lansat albumul Renaissance și cea mai mare surpriză, după părerea mea, este că Jay-Z va cânta în gala Premiilor Grammy”.

Veronica Trandafir și Andrei Niculae vor avea, duminică noapte, și câțiva invitați! Printre aceștia se numără Holly Molly, Lidia Buble și Ami.

„Da, o să avem și ceva invitați. Lidia Buble o sa vină alături de noi. Holy Molly...”, a spus Andrei Niculae.

„Da, Holy Molly și chiar așteptăm să-i auzim părerile despre categoria New Artist pentru că ea anul acesta a ajuns să fie un artist mare, nu neapărat un artist nou. Și Ami, prietena noastră pe care o așteptăm să comenteze alături de noi”, a spus și Veronica Trandafir.

Aveți curaj să oferiți și un pronostic acum?

Andrei Niculae: „Eu o să spun că DJ Khaled o să câștige ceva, nu știu ce, pentru albumul God Did, având în vedere că a colaborat cu foarte mulți artiști. Așa că eu mizez pe DJ Khaled”.

Veronica Trandafir: „Sunt sigură că Anitta va câștiga Best New Artist, deci mizez pe ea, și pe Beyonce la mai multe categorii. Sper sinceră să ia Albumul Anului pentru că, încă o dată, după câțiva ani de zile, ea este cumva concurenta lui Adele”.

Unde și de la ce oră putem vedea și noi Gala Premiilor Grammy?

Veronica Trandafir: „Vă invităm să vă puneți la somn pentru că diseară (n.r.- duminică noapte), la ora 2, vă dăm întâlnire pe VOYO. Dacă nu ați făcut încă un abonament, vă invităm să-l faceți”.

Vezi lista completă a nominalizărilor la Premiile Grammy AICI.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni