• PRO TV
  • Mimi, prima reacție după ce Sebastian Dobrincu s-a accidentat la Survivor România

Mimi, prima reacție după ce Sebastian Dobrincu s-a accidentat la Survivor România

Mimi, prima reacție după ce Sebastian Dobrincu s-a accidentat la Survivor România

Mimi este una dintre cele mai cunoscute persoane din mediul online, aceasta având un număr impresionant de fani pe rețelele de socializare. Ea a ajuns celebră pe YouTube, iar mai apoi pe Instagram și TikTok datorită sincerității de care a dat dovadă în videoclipurile sale. Acum, ea a venit cu o primă reacție după ce fostul ei iubit, Sebastian Dobrincu, s-a accidentat la Survivor România.

Mimi și Sebastian Dobrincu au avut una dintre cele mai controversate relații din showbizul românesc, mai ales după despărțire. Cei doi nu s-au afișat prea mult împreună, însă după anunțul separării influencerul a ieșit în spațiul public și a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat de-a lungul idilei cu celebrul afacerist. Mai mult decât atât, tânăra a rămas surprinsă atunci când antreprenorul de la Imperiul Leilor a confirmat relația cu Ioana Ignat. 

Acum, la mai bine de un an jumătate de la despărțire, Mimi a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre Sebastian Dobrincu. Aceasta a fost întrebată dacă a urmărit emisiunea Survivor și dacă a suferit atunci când l-a văzut pe fostul ei partener de viață accidentat:

„Sincer, nu m-am uitat la Survivor, pentru că am fost foarte prinsă în această perioadă. Am văzut că s-a lovit la picior, mi-a părut foarte rău. Nu știu ce să-ți zic, nu i-am scris nimic. Sper că e bine!”, a spus ea pentru CANCAN

Sebastian Dobrincu a părăsit Jungla Dominicană după ce s-a accidentat pe traseu în timpul unei probe. Din păcate, acesta nu a putut continua competiția, iar acum necesită îngrijiri medicale.

VEZI ȘI VIDEOSursă foto: Mimi/Instagram, Sebastian Dobrincu/Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni