• PRO TV
  • Fiul lui Kamara, mesaj emoționant pentru tatăl său! Cântărețul se află la un pas de a părăsi Survivor România 2023

Fiul lui Kamara, mesaj emoționant pentru tatăl său! Cântărețul se află la un pas de a părăsi Survivor România 2023

Fiul lui Kamara, mesaj emoționant pentru tatăl său! Cântărețul se află la un pas de a părăsi Survivor România 2023

Kamara, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc, a acceptat marea provocare a show-ului fenomen din Republica Dominicană. Și-a testat limitele și a dat tot ce a avut mai bun pe traseu, pentru a aduce puncte în echipa Faimoșilor. Iată ce mesaj i-a transmis aseară fiul său, Leon!

Este o situație fără precedent la Survivor România 2023! Șapte concurenți, atât din echipa Faimoșilor, cât și din ce a Războinicilor, au fost votați spre eliminare, potrivit anunțului făcut de prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, în cadrul Consiliului de aseară.

Așadar, Bianca Patrichi, Remus Boroiu, Kamara, Carmen Grebenișan, Codruța Began, Andrei Neagu și Alexandra Ciomag au intrat în cursa spre eliminare.
 

Ce mesaj a primit Kamara de la fiul său, Leon: „Te iubesc”

Leon l-a urmărit pe tatăl său aseară, iar imaginile cu cel mic au ajuns imediat pe rețelele de socializare. Cu tableta în mână și foarte atent la tot ce s-a întâmplat în Consiliul de nominalizare, Leon i-a transmis lui Kamara un mesaj de-a dreptul emoționant: „Te iubesc!”.
 

@kamaraalbnegru #survivorromania #KAMARA #SURVIVOR #kamara #leon #romania #romania #fyp #foryou #trupsisuflet #protv #LEON #tatalsifiul ♬ sunet original - . K A M A R A .


Sursă foto: Instagram


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni