• PRO TV
  • Daria Jane, prima femeie trans din România, alături de iubitul ei, La Măruță!

Daria Jane, prima femeie trans din România, alături de iubitul ei, La Măruță!

Daria Jane are 25 de ani, este prima femeie trans din România și are o relație cu  Stefan, mai mare cu cinci ani decât ea.  

Cei doi s-au cunoscut pe Facebook - Stefan a remarcat-o si i-a scris, pentru ca i-a placut mult de ea din punct de vedere fizic. Pe atunci Stefan nu știa ca Daria a fost băiat, a aflat de povestea aceasteia de la o amică, s-a speriat inițial, a încetat să o mai caute, însă într-un final a descoperit mai multe despre ea. Azi e fascinat de frumusețea și inteligența ei și nu mai are o problemă cu trecutul. 

Familia lui însă nu este de acord cu relația, iar Daria a povestit La Măruță:

"I-am cunoscut părinții, cred că au ajuns la momentul în care acceptă, dar nu sunt foarte fericiți cu asta. Ei vorbesc, dar nu cu mine și despre mine. Chiar dacă nu eram trans, nu cred că mă înțelegeam pentru că sunt tradiționaliști. Chiar e prima relație de dragoste la mine."


Despre schimbările prin care a trecut, Daria a spus:

"Cam 80 de mii de Euro a costat tot ce am făcut. Dacă însă ești trans, te poți opri la un moment dat și tot fată trans ești. Cei de acasă nu trebuie să facă aceleași investiții, dacă nu vor sau nu pot. Pe vlogul meu povestesc cum am făcut banii. La mine s-a schimbat complet CNP-ul, am o altă identitate." 

FOTO: DARIA JANE INSTAGRAM


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni