• PRO TV
  • Smiley, video viral pe Instagram cu fiica sa: “Lecții de balet cu Josephine!”

Smiley, video viral pe Instagram cu fiica sa: “Lecții de balet cu Josephine!”

Smiley, video viral pe Instagram cu fiica sa: “Lecții de balet cu Josephine!”

Atunci când nu este la filmări sau în studio, Smiley își dedică tot timpul fetiței sale. Chiar dacă nu îi arată chipul pe rețelele de socializare, artistul împărtășește cu fanii săi deseori momente speciale alături de Josephine.

Rolul de tătic îl prinde de minune pe Smiley! Recent, prezentatorul de la Românii au talent a publicat un filmuleț adorabil pe contul de Instagram. 

“Lecții de balet cu Josephine!”, a scris artistul în dreptul clipului în care apare alături de micuța care va împlini 2 anișori în martie. Filmulețul amuzant a adunat peste 270.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore. 

Cu muzica din “Lacul Lebedelor” pe fundal, Smiley îi arată lui Josephine câteva "mișcări" de balet, iar fetița încearcă să-l imite și zburdă de colo-colo prin încăpere. 

“O dulceață de copil!”, “Un bărbat e rege doar când e tată de fetiță! Să vă trăiască Josephine! Să vă bucure sufletele! Sunteți o familie foarte frumoasă!”, “Josephine e profesorul! Și tati e elevul silitor! O minune!”, “Smiley, trebuie sa recunoști! Mai ai de repetat! Noroc cu prințesa lui tata!”, “E foarte impresionată de lectia ta de balet, ca orice toddler! E o scumpete!”, “Woow...felicitări! A trecut timpul foarte repede!! Sănătate și împlinirea tuturor dorințelor alături de familia frumoasă!”, “Sunteți adorabili!”, “Momente unice! Un tătic norocos și o fetiță fericită!”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii postate de fanii artistului. 

Pe Smiley îl puteți urmări în fiecare vineri, de la ora 20:30, la PRO TV, într-un sezon magic Românii au talent. Emisiunea se vede în avans pe VOYO!

Fotografii: Instagram Smiley_omul

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni