• PRO TV
  • Frații Tate au cerut Playstation și hairstylist în arest 

Frații Tate au cerut Playstation și hairstylist în arest 

Frații Tate au cerut Playstation și hairstylist în arest 

Andrew și Tristan Tate se află în arest de la sfârșitul lunii decembrie a anului 2022, fiind cercetați într-un dosar ce vizează infrațiuni precum spălare de bani, viol și constituire de grup infracțional organizat. Zilele trecute, cei doi s-au prezentat din nou în fața magistraților, în speranța că vor ieși din arest. Decizia judecătorilor nu a fost în concordanță cu așteptările milionarilor, aceștia fiind nevoiți să rămână în închisoare încă 30 de zile. 

Andrew și Tristan Tate au petrecut suficient timp în închisoare încât să simtă lipsa obiectelor personale și a tabieturilor personale care existau atunci când trăiau o viață de lux. De-a lungul celor 2 luni petrecute în spatele gratiilor, Andrew Tate a făcut mai multe declarații controversate în care susținea că are parte de condiții nefavorabile în celulă.

Fiind dezamăgiți de condițiile din închisoare, Andrew și Tristan Tate au făcut o cerere specială polițiștilor, în care au solicitat un Playstation în celulă pentru a se putea juca pe televizor. Oamenii legi nu au luat în considerare dorința celor doi frați, potrivit Gândul. 

La scurt timp, frații Tate au fost nemulțumiți de condițiile de igienă personală, refuzând să folosească aparatele pentru bărbierit de unică folosință, puse la dispoziție de penitenciar. Aceștia au cerut polițiștilor să le aducă un hairstylist pentru a le aranja părul și barba. Din păcate pentru ei, și această solicitare a fost respinsă. 

Andrew Tate a făcut recent o declarație neașteptată. Milionarul, după ce a aflat că va rămâne în arest preventiv, s-a plâns de faptul că oamenii din conducerea închisorii nu i-au permis să își vadă copiii:

"Am fost în închisoare 61 de zile și nu mi s-a permis nici măcar o vizită, nici măcar copiii mei nu m-au putut vedea.", a scris Andrew Tate pe Twitter.

Mai mult decât atât, Andrew Tate este de părere că în scurt timp va fi eliberat din arest:

"Nu mă pot ține în această celulă pentru totdeauna. Minciunile dușmanilor mei se prăbușesc. (...) Indiferent de situație, un lucru este sigur: Este posibil. Treci la treabă.", a mai scris acesta.

Sursă foto: Arhivă ProTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni