• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Au început înscrierile pentru noul sezon Imperiul Leilor! Creator, inventator sau antreprenor? Asta-i șansa ta

Au început înscrierile pentru noul sezon Imperiul Leilor! Creator, inventator sau antreprenor? Asta-i șansa ta

Au început înscrierile pentru noul sezon Imperiul Leilor! Creator, inventator sau antreprenor? Asta-i șansa ta

Momentul mult așteptat pentru toți cei care au viziune, au o idee și au început să o pună în aplicare, dar au nevoie de suport pentru a ajunge mult mai sus... este aici! Toți creatorii, inventatorii sau antreprenorii, cei care care sunt siguri că business-ul lor merită să fie susținut sunt așteptați în cel de-al patrulea sezon al show-ului Imperiul Leilor!

Înscrierile sunt de acum deschise pe site-ul protv.ro/imperiulleilor

Ca în fiecare sezon, cortina se va ridica pentru a face loc cutezătorilor care vin cu idei sau business-uri care au nevoie de finanțare. Leii, liderii unor afaceri de succes din România, îi vor căuta pe cei care merită să facă un pas înainte în domeniul celor, pe cei care pot aduce o schimbare sau care vor demonstra că viziunea lor trebuie să fie cunoscută de către întreaga țara. 

În primele trei sezoane ale show-ului Imperiul Leilor, sute de afaceri spectaculoase, proiecte neașteptate și tineri surprinzători au demonstrat că totul este posibil dacă muncești, dacă știi să crezi în visul tău și dacă nu renunți. Dintre aceștia, cei care i-au convins pe investitori sunt acum deja cu un pas mai aproape de ceea ce sperau atunci când s-au apucat de antreprenoriat. 

Toți cei care i-au urmărit, s-au gândit cum ar fi să fie în locul lor și care între timp au lucrat la ideea pe care o aveau, se pot înscrie acum pentru a face primul pas spre întâlnirea care le poate schimba viitorul. 

Asta-i șansa potrivită! Hai să-ți vezi visul finanțat! Înscrierile sunt disponibile pe site pentru noul sezon Imperiul Leilor! 

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni