• PRO TV
  • Premiile Oscar 2023. Un studiu arată câți americani urmăresc filmele nominalizate de Academia Americană de Film

Premiile Oscar 2023. Un studiu arată câți americani urmăresc filmele nominalizate de Academia Americană de Film

Premiile Oscar 2023. Un studiu arată câți americani urmăresc filmele nominalizate de Academia Americană de Film

În ce măsură vizionează americanii filmele nominalizate la Premiile Oscar? Potrivit unui survey realizat de Eshap în colaborare cu PCH Consumers Insights, americanii nu sunt prea interesați de peliculele aclamate de Academia Americană de Film.

Mai sunt 6 zile până la difuzarea Premiilor Oscar 2023, cel mai important eveniment al industriei filmului. Însă cât de entuziasmați sunt americanii să afle ce pelicule vor primi Oscarul anul acesta?

Potrivit unui survey la care au participat 17.400 de americani, Premiile Oscar nu influențează într-o măsură foarte mare preferințele americanilor când vine vorba de filmele la care aleg să se uite. Ba mai mult, mulți dintre ei nu sunt interesați dacă filmul pe care urmează să îl urmărească a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună imagine sau cele mai bune efecte vizuale.

Statisticile arată că, dintre filmele nominalizate la Premiile Oscar 2023, pelicula Maverick a fost cea mai urmărită, cu un procent de 44%, în timp ce 38% din americani nu au văzut niciunul dintre filmele nominalizate. Aceste rezultate sunt influențate și de faptul că Avatar nu este difuzat pe niciun serviciu de streaming folosit de americani, în timp ce filmul Maverick este difuzat peste tot, inclusiv în avioane.

Un alt aspect al survey-ului a scos la iveală faptul că în proporție de peste 2 la 1, americanii nu sunt interesați dacă un film câștigă premiul Oscar pentru cel mai bun film atunci când decid dacă îl vor vedea sau nu. 

Acest dezinteres al americanilor pentru filmele nominalizate la Premiile Oscar de anul acesta este o urmare și a pandemiei, când cinematografele au fost închise și oamenii au mai încetat să-și vadă filmele preferate în premieră, înainte să ajungă pe serviciile de streaming. Adaugă la acest lucru și prețul biletelor la cinema, care au crescut considerabil din 2019.

Tu vei urmări Premiile Oscar 2023? Bucură-te de cea mai importantă seară a filmului: luni 13 martie, de la 03.00 AM, ai Decernarea Premiilor Oscar 2023, în direct, exclusiv pe VOYO.

Pepsi susține decernarea premiilor din acest an și te invită să te bucuri de filme pe gustul tău.
Fie că ești iubitor de filme sau pur și simplu îți dorești să ai parte de un moment de relaxare, Pepsi poate deveni partenerul ideal pentru momentele cinematografice și te încurajează să trăiești la maxim fiecare vizionare, fără întreruperi. 

Așadar, ești pregătit pentru decernarea premiilor? Nu trebuie decât să te așezi confortabil și să deschizi un Pepsi. 


Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni