• PRO TV
  • Antonia s-a pozat cu Chris Brown și a creat isterie pe net: “Vrem colaborare! Pe când un single împreună?”

Antonia s-a pozat cu Chris Brown și a creat isterie pe net: “Vrem colaborare! Pe când un single împreună?”

Antonia s-a pozat cu Chris Brown și a creat isterie pe net: “Vrem colaborare! Pe când un single împreună?”

Antonia și-a împlinit recent un vis și a ajuns la concertul unuia dintre artiștii ei preferați. Este vorba despre Chris Brown, cântărețul care în trecut s-a iubit cu Rihanna. 

Artistul se află în plin turneu de promovare prin Europa, iar Antonia și-a luat bilet VIP la concert și i-a urmărit performance-ul chiar din primele rânduri. 
 
Artista a postat mai multe filmulețe de la show-ul lui Chris Brown, dar și o poză în care apare alături de celebrul artist. 
“With the GOAT himself! This show was everything!” (n.red Cel mai bun din toate timpurile. Spectacolul ăsta a fost totul), a scris Antonia în dreptul postării de pe Instagram. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)


Fotografia a adunat zeci de mii de like-uri și sute de comentarii. Cum era de așteptat, internauții s-au împărțit în două tabere.
 
Unii au felicitat-o pe Antonia și chiar i-au dat tag artistului. Admiratorii Antoniei și-ar dori acum o colaborare între cei doi. 
“Vrem colaborare! Pe când un single împreună?”, “Trebuie să scoateți o piesă împreună!”, “Chris, ne dorim să colaborezi cu Antonia!”, “Faceți o piesă împreună”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii vedetei. 
Antonia a primit nenumărate complimente și pentru felul în care arată.
 
“Sunt 100% convins că s-a îndrăgostit de tine!”, “Cât de frumoasă ești!”, “Sorry, domnu’ Chris, dar nu cred că cineva s-a putut concentra pe tine în poza asta mai mult de 1 secundă, când ea arată AȘAAAA”, au scris fanii Antoniei. Unii dintre urmăritori au taxat-o însă, amintind scandalul în care a fost implicat Chris Brown. În 2009, artistul a fost la un pas de închisoare după ce a bătut-o pe Rihanna, iubita sa la acea vreme. 

rihanna si chris brown
 
Chris Brown a fost condamnat la șase luni de muncă în folosul comunității după ce a recunoscut că a agresat-o fizic pe Rihanna. Artistul a primit interdicţia de a se apropia de artistă timp de 5 ani. 
 
“Nu ți-a dat și ție vreo palmă?”, “E mai talentat Alex!”, “Ăsta bate femei!”, “Păcat am crezut că ai principii, dar publicitatea e mai importantă pentru tine!”, “Foarte mișto să ne pozăm cu bărbații care bat femei și sunt misogini”, i-au transmis o parte dintre urmăritori.

Fotografii: Instagram

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni