• PRO TV
  • Chris Rock, apariție surprinzătoare la Premiile Oscar 2023. Unde a fost văzut comediantul

Chris Rock, apariție surprinzătoare la Premiile Oscar 2023. Unde a fost văzut comediantul

Chris Rock, apariție surprinzătoare la Premiile Oscar 2023. Unde a fost văzut comediantul

Chris Rock nu a confirmat prezența la cea de-a 95-a ediție a Premiilor Oscar, însă la fost la un eveniment organizat în timpul galei de decernare a statuetelor. Momentul când comediantul și-a făcut apariția a fost filmat.

Chris Rock a evitat gala de decernare a Premiilor Oscar 2023, din cauza incidentului violent de anul trecut. Însă comediantul a participat la Vanity Fair/Xeomin Aesthetic viewing party, organizată în Miami în timpul galei. Comediantul a văzut ceremonia de decernare a premiilor departe de Dolby Theatre, Los Angeles, locul care a găzduit evenimentul.

Momentul în care comediantul și-a făcut apariția la party a fost filmat de invitați. Comedianta Whitney Cummings, care se urcase cu picioarele pe o masă, a fost cea mai nedumerită.

OMG, Chris Rock e în clădire!”, a exclamat ea euforică, nu înainte de a vărsa băutură pe colegul de breaslă. Jurnalista NBC Kelly Blanco a distriuit un clip pe Twitter, scriind: „Chris Rock tocmai a intrat la party și noi nu eram pregătiți. Whitney Cummings a fost și ea șocată. Nimeni nu a fost pălmuit”. Vezi VIDEO mai jos!

Chris Rock nu confirmase prezența la Oscaruri. După incidentul violent din 2022, când a fost lovit în față de Will Smith, comediantul a decis să sară peste gala din acest an. Însă nu a evitat petrecerea de după festivitatea de premiere, unde sunt invitate vedete de la Hollywood și alte personalități.

O altă petrecere organizată de Vanity Fair a avut loc, duminică noapte, în Beverly Hills. Aici vedetele au venit îmbrăcate extrem de sumar. Descoperă starurile care au atras toate privirile!

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

La gala Oscar din acest an, filmul Everything Everywhere All At Once a luat cele mai multe premii: 7. Actrița Michelle Yeoh a devenit prima asiatică ce câștigă un Oscar pentru interpretare, intrând astfel în istorie.

Vezi lista completă a câștigătorilor Premiilor Oscar 2023!

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Brendan Fraser, cel mai bun actor în rol principal la Oscar 2023

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni