• PRO TV
  • O aplicație de întâlniri amoroase promovează întâlnirile cu un Avatar antrenat de Inteligența Artificială

O aplicație de întâlniri amoroase promovează întâlnirile cu un Avatar antrenat de Inteligența Artificială

O aplicație de întâlniri amoroase promovează întâlnirile cu un Avatar antrenat de Inteligența Artificială

Potrivit fastcompany, a apărut la sfârșitul anului 2021 o aplicație de întâlniri care folosește tot mai mult Inteligența Artificială. 

Snack are o interfață asemănătoare cu TikTok și este concepută în primul rând pentru generația Z-Zoomers, generația de după Milennials. 
 
În 2022, această aplicație a introdus o caracteristică ce îi făce literalmente invizibili pe cei care îi ignoră prea des pe alți utilizatori (ceea ce în termeni moderni de dating se cheamă ghosting). Având în vedere cât de mare poate fi o problemă a ghosting-ul în lumea întâlnirilor, această caracteristică e considerată binevenită. 


Potrivit, fastcompany, "trăim în viitor acum și acesta este un lucru care se întâmplă. Într-un fel, este genial, deoarece îți lași avatarul să iasă și să mărești potențialele întâlniri  și te eliberezi de banalitatea consumatoare de timp de a discuta cu străini. Într-un alt fel, este distopic și elementul uman al primului contact în întâlniri este complet schimbat."
 
Un lucru este sigur: ar fi bine să te asiguri că avatarul tău este suficient de bine antrenat astfel încât să te reprezinte cât mai bine. Se pare că îl antrenezi spunându-i lucruri despre tine înainte de a-l trimite la întâlnire.
 
Și Snack nu se oprește aici cu avataruri bazate pe inteligență artificială. Se pare că scopul său final este ca utilizatorii să iasă în cele din urmă la întâlniri într-o lume virtuală asemănătoare metaversului înainte de a decide dacă se întâlnesc personal. 
 
Se va dovedi fie un eșec masiv, fie o schimbare de paradigmă în întâlniri. Dacă este cazul din urmă, este un alt semn că IA se va strecura în cele din urmă în fiecare colț al vieții noastre și mult mai devreme decât am crezut.


Dar cea mai recentă caracteristică a Snack e una care intrigă. Aplicația permite utilizatorilor să-și creeze avatare antrenate de algoritmi de Inteligență Artificială. Aceste avatare ies apoi în lumea virtuală a întâlnirilor Snack pentru a discuta cu alți utilizatori. Dacă avatarul antrenat de Inteligența Artificială crede că ar putea exista o potrivire, îi va raporta ulterior utilizatorului real, astfel încât acesta să poată decide singur și să înceapă o conversație reală de la om la om.
 
Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni