• PRO TV
  • Cine este și cum arată Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie

Cine este și cum arată Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie

Cine este și cum arată Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie

Ionuț Iftimoaie este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați luptători din România, acesta având o carieră impresionantă atât în lumea sportului, cât și în televiziune. De-a lungul anilor, acesta a participat la o mulțime de emisiuni TV, acolo unde a făcut o impresie extrem de bună. Acesta tocmai a părăsit competiția Survivor 2023!

Ionuț Iftimoaie s-a numărat printre curajoșii care au acceptat provocarea celui mai dificil show de supraviețuire, Survivor România 2023. 

Ionuț Iftimoaie a făcut de-a lungul timpului o impresie foarte bună, telespectatorii respectându-l atât pentru cariera sa impresionantă, cât și grație caracterului său. Luptătorul este un familist convins și întotdeauna când are ocazia vorbește cu foarte multă dragoste despre soția și copiii lui.

Ionuț Iftimoaie este căsătorit cu Maria din anul 2016, femeie alături de care are trei copii absolut superbi: două fetițe și un băiat. Aceasta i-a fost alături campionului de-a lungul carierei sportive, dar și după încheierea acesteia. Cei doi au început să investească în imobiliare, având o mică afacere în Comănești, județul Bacău.

Dacă Ionuț Iftimoaie a intrat în domeniul business, soția lui nu s-a lăsat mai prejos. Maria Iftimoaie și-a deschis propriul său atelier de croitorie, tot în Comănești, acolo unde ei locuiesc în prezent. 

„Este un proiect făcut de primărie, pe fonduri europene, și este foarte mare. Ionuț fiind cetățean de onoare al comunei Comănești, județul Bacău, i-au dat complexului numele lui.

Proiectul este de anul trecut. Aici se fac multe evenimente sportive, culturale, iar vara localnicii vin la piscină’”
, povestea Maria Iftimoaie, pentru click.ro.

În ceea ce privește experiența Survivor România, Maria a declarat că își susține necondiționat partenerul:

„Ionuț rezistă, nu are probleme. Cred că a slăbit vreo zece kilograme, dar arată bine. Îl văd destul de liniștit și echilibrat acolo. Nu îl văd să aibă probleme sau să fie debusolat. Să sperăm că o să fie bine și nu o să se accidenteze atât de tare încât să fie nevoit să părăsească competiția.

Sportul l-a învățat pe Ionuț, în toți acești ani, să fie așa…disciplinat cum este el și acolo. Pentru Ionuț nu este problema cu lipsa hranei din Dominicană, pentru că acasă el ținea diete în care nu mânca câte șase – șapte zile și nu avea nimic. Ionuț stă foarte bine cu psihicul”,
a declarat Maria Iftimoaie într-un interviu pentru sursa menționată anterior.

Maria are o prezență extrem de plăcută, este foarte frumoasă, iar publicul o apreciază pentru tot ceea ce a făcut alături de luptător. (VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ MARIA IFTIMOAIE)

Sursă foto: Maria Iftimoaie/Facebook, Ionuț Iftimoaie/Facebook

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni