• PRO TV
  • Anamaria Prodan, surprinsă cu două buchete uriașe de trandafiri albi!

Anamaria Prodan, surprinsă cu două buchete uriașe de trandafiri albi!

Anamaria Prodan, surprinsă cu două buchete uriașe de trandafiri albi!

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România, aceasta având o comunitate de un milion de fani pe Instagram. Deoarece are parte de multă admirație din partea internauților, impresara postează constant imagini din viața ei de zi cu zi. 

Anamaria Prodan își ține fanii la curent cu toate amănuntele importante din viața ei. Vedeta se bucură de un succes incredibil pe rețelele de socializare, motiv pentru care nu îi lasă pe internauți să stea departe de contul ei de Instagram. Mereu postează imagini din vacanțe, de la petreceri sau chiar cu modul în care copiii și noul ei iubit o surprind.

Recent, pe rețelele de socializare Anamaria Prodan a postat o fotografie în care apare alături de două buchete uriașe de trandafiri. Deși nu a oferit detalii cu privire la persoana care i-a oferit cadoul impresionant, fanii au umplut secțiunea de comentarii și au speculat că ar fi vorba despre despre o surpriză din partea noului iubit. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINEA)

Mai mult decât atât, impresara apare din ce în ce mai des cu zâmbetul pe buze pe rețelele de socializare, fapt care dovedește că este mult mai fericită după divorțul de Laurențiu Reghecampf, ba chiar că a îngropat săcurea războiului. 

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram, Arhivă ProTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni