• PRO TV
  • Cătălina Grama, alături de fiul ei, într-o apariție demnă de Oscar

Cătălina Grama, alături de fiul ei, într-o apariție demnă de Oscar

Cătălina Grama, alături de fiul ei, într-o apariție demnă de Oscar

Cătălina Grama, adică "Magda" din „Clanul” a avut o apariție demnă de Oscar - strălucitoare la propriu și la figurat, în cadrul Galei „România ești Tu”, ediția “Îngeri pentru România”.

Actrița a primit un premiu pentru excelență în actorie și a venit însoțită de fiul ei Achim, în vârstă de 11 ani și jumătate. Actrița a postat pe contul de Instagram poze alături de fiul de care e foarte mândră și a scris:
 
"Cea mai mare bucurie a serii a fost prezența fiului meu, Achim, la eveniment."Actrița a povestit pentru Click și că fiul ei e pasionat de domeniul din care ea face parte:
 
"Achim e foarte atras de zona asta, dar nu de actorie, mai degrabă de producție și de partea de programare și de regie. Îi place foarte mult zona de efecte speciale și își dorește să devină ceva în zona asta, programare, efecte speciale. Așa îi place lui. El studiază oricum programare pentru că este absolut fascinat de asta  și de câte ori vede un film,  el mai mult îmi vorbește despre partea din spate, nu se referă la actorie."
VEZI ȘI VIDEO:
FOTO: Cătălina Grama Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni