• PRO TV
  • Antonia, dezvăluiri în exclusivitate despre nunta cu Alex Velea! Când are loc fericitul eveniment

Antonia, dezvăluiri în exclusivitate despre nunta cu Alex Velea! Când are loc fericitul eveniment

Antonia, dezvăluiri în exclusivitate despre nunta cu Alex Velea! Când are loc fericitul eveniment

Considerată a fi una dintre cele mai iubite artiste din România, dar și una dintre cele mai frumoase femei din lume, Antonia se îndreaptă cu pași repezi spre vârsta de 34 de ani, pe care o va împlini în luna aprilie.

Cu doar câteva săptămâni înainte de ziua ei, frumoasa cântăreață debutează într-un proiect nou și un job nou, pe care până acum nu l-a mai făcut: a devenit actriță și joacă în filmul „Haita de acțiune”, care se vede în cinematografe din 21 martie 2023.

Odată cu noua experiență, Antonia ne-a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit atât despre cariera ei, cât și despre viața privată, oferind detalii despre nunta cu Alex Velea.

protv.ro: Debutezi pe marile ecrane, ca actriță în filmul „Haida de acțiune”! Cum ți se pare această nouă oportunitate, te gândești să îți schimbi cariera, la un moment dat?

Antonia: Sunt foarte entuziasmată de proiectul „Haita de acțiune”, mi-am dorit dintotdeauna să joc într-un film, să am un rol complex, și iată că dorința mi s-a îndeplinit. Sunt bucuroasă să joc alături de Matei Dima, Alex Bogdan, Vlad Brumaru, Anca Dinicu, Anca Dumitra și le mulțumesc pentru tot ce am învățat de la ei. Îi mulțumesc și lui Vali Dobrogeanu pentru îndrumare și răbdare. Pentru mine a fost esențial să fiu primită cu așa de multă căldură și good vibes, a făcut experiența plăcută și nu am fost stresată că aș putea să greșesc și să dezamăgesc echipa.

A fost o experiență extrem de intensă și pentru că am avut multe scene de acțiune, dure, cu lupte, cu mașini mergând cu viteză, pentru care am învățat ce trebuie să facem de la cascadori profesioniști. În „Haita de acțiune” joc rolul lui Oli, o polițistă badass care lucrează zilnic în lumea bărbaților și care spune mereu lucrurilor pe nume. Sper că v-am convins și că ne vedem din 21 martie în cinematografe.

Nu mă gândesc să schimb cariera, ci doar să le îmbin, dacă vor mai apărea roluri pe parcurs care să mi se potrivească.

Cum a reușit BRomania să te convingă să joci în film?

Mi-a povestit scenariul, mi-a spus care va fi echipa, cum este personajul la care s-a gândit pentru mine alături de echipa lui de la Vidra Productions și, când am fost la casting să dau probă pentru Oli, mi-am dat seama că vreau să fac acest lucru, să ies din zona de confort, să alung acele gânduri și frici care îmi spuneau că nu mă voi descurca. Și nu regret niciun moment, chiar am întâlnit o echipă minunată, alături de care m-am și distrat și a ieșit un film care sper să vă placă și să vă facă să veniți în număr cât mai mare la cinema.

Ne poți dezvălui ce sumă ai primit pentru acest rol? Se câștigă mai bine din muzică decât din cinematografie?

Suma este, bineînțeles, confidențială.

Recent ai lansat și melodia „Dududum”, alături de Florian Rus, care a prins foarte bine la public. Cum ai ajuns să colaborezi cu el?

Florian Rus este un artist și songwriter pe care îl apreciez foarte mult și când am auzit piesa m-am bucurat tare mult că vom colabora. „Dududum” este o piesă frumoasă de dragoste, în care foarte multă lume s-a regăsit. Am citit comentarii frumoase și pozitive de la fani, feedback-ul a fost impresionant.

Ce melodii mai pregătești pentru perioada următoare și cu ce artiști vei mai colabora în viitorul apropiat?

Am înregistrat mai multe piese, așa că în curând urmează inclusiv colaborări surpriză.

Anul trecut s-a tot vorbit despre nunta ta cu Alex Velea. S-a scris inclusiv că ai fost cerută, dar că evenimentul a fost anulat! Care este adevărul? Vă veți căsători în acest an?

Am fost cerută și am împărtășit momentul cu publicul de îndată ce s-a întâmplat. O fericire enormă. În ceea ce privește nunta, nu a fost niciun eveniment anulat, pentru că nu am început niciun fel de pregătire în acest sens. Cel mai probabil nu se va întâmpla anul acesta, programul nu ne-a permis să ne organizăm deocamdată.

Ai fi dispusă să participi la Survivor România?

Ar fi foarte complicat pentru mine să particip la Survivor, să fiu concurentă și să fiu complet ruptă de copiii mei, de Alex Velea, de familia mea, să nu știu absolut nimic despre ei și să nu vorbim. Și, recunosc, mi-ar fi extrem de greu să rezist fără să mănânc, fără viața mea de acasă… M-aș teme de accidentări și mi-ar fi greu să îmi asum acest risc. Chiar îi apreciez pe cei care au curaj să intre în această aventură.

foto: Matei Buță; Ștefan Dani; Ioan „Josh” Cazan; Instagram Antonia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni