• PRO TV
  • 48 de ani și poate eclipsa orice adolescentă. Penelope Cruz, apariție spectaculoasă: se mândrește cu silueta perfectă

48 de ani și poate eclipsa orice adolescentă. Penelope Cruz, apariție spectaculoasă: se mândrește cu silueta perfectă

48 de ani și poate eclipsa orice adolescentă. Penelope Cruz, apariție spectaculoasă: se mândrește cu silueta perfectă

Vedetele latino din showbizul internațional fac senzație la orice vârstă. O demonstrează  Jennifer Lopez și Salma Hayek, care sunt trecute de 50 de ani, dar și Penelope Cruz, care la 48 de ani arată fabulos.

Vedeta spaniolă a impresionat cu silueta sa impecabilă la lansarea unui magazine de cosmetice la Madrid. Penelope Cruz a arătat ca un supermodel într-o rochie tip corset în partea de sus, mulată pe talie și bust și bufantă de la șolduri în jos. Actrița și-a etalat picioarele interminabile și talia de viespe la evenimentul din capital Spaniei.

“O adevărată Benjamin Button”, i-au scris fanii, făcând referire la personajul interpretat de Brad Pitt, care pe măsură ce înaintează în vârstă întinerește.

“Cum face de arată atât de tânără?”

“Nu te-ai schimbat de 20 de ani!”

“Pe măsură ce trec anii, tu ești tot mai frumoasă”, i-au transmis admiratorii pe Instagram.

Penelope Cruz este mama a doi copii, pe care îi are cu Javier Bardem: un fiu, Leonardo, în vârstă de 12 ani, și o fiică, Luna, de 9 ani. “Viața ți se schimbă radical după ce devii mamă, mai mult decât la orice alt proiect".

Actrița a făcut dezvăluiri și în trecut despre această parte din viața sa:  "Obișnuiam să cred că performanța mea avea să fie mai bună cu cât sufeream mai mult. Dar odată ce au apărut copiii, am decis să lucrez mai mult cu imaginația mea și mai puțîn forțând ceva din viața mea reală. La 20 de ani sau la 30 de ani, înainte de a fi mamă, îmi forțam experiențele traumatizante personale. Acum, simt că asta nu face neapărat rezultatul mai bun”, a explicat Penelope.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni