• PRO TV
  • (P) Tricouri personalizate cu mesaje haioase

(P) Tricouri personalizate cu mesaje haioase

(P) Tricouri personalizate cu mesaje haioase

Obiectele personalizate cu mesaje haioase sunt perfecte pentru orice ocazie. De la a le achiziționa pentru tine, până la a le face cadou unei persoane dragi, unui coleg sau chiar unor parteneri. 

Acestea nu doar că transmit un mesaj și pot reflecta personalitatea ta sau a celor cărora le dăruiești aceste produse, însă arată și că te-ai gândit la acea persoană. Iată câteva idei geniale pentru un cadou perfect.

Tricourile personalizate cu mesaje haioase sunt o alegere excelentă pentru a te distra într-un mod original. Poți alege un mesaj amuzant care să spună ceva despre tine sau să faci o glumă bună despre o persoană dragă, iar acest lucru poate fi un mod distractiv de a-ți arăta personalitatea. De exemplu, poți alege un tricou cu un mesaj care sa spuna "I'm not arguing, I'm just explaining why I'm right" ("Nu mă cert, doar explic de ce am dreptate"). Sau, dacă vrei să faci o glumă bună, poți alege un tricou cu un mesaj care să spună "I'm not lazy, I'm just highly motivated not to do anything" ("Nu sunt leneș, sunt doar foarte motivat să nu fac nimic").
 
 Căniile personalizate cu mesaje haioase sunt o altă alegere excelentă pentru cei care le folosesc zilnic. De exemplu, poți alege o cană care sa aibă un mesaj amuzant scris pe ea, cum ar fi "I'm not a morning person, I'm a coffee person" ("Nu sunt o persoană matinală, sunt o persoană care adoră cafeaua"). Sau, dacă vrei să faci o glumă bună, poți alege o cană care să aibă un mesaj care să spună "I'm not arguing, I'm just raising my voice because I'm right" ("Nu ma cert, doar ridic tonul pentru ca am dreptate").
 
Șorțurile personalizate cu mesaje haioase sunt, de asemenea, o alegere amuzantă pentru cei care adoră să petreacă timp în bucătărie, gătind. De exemplu, îi poți dărui unei persoane dragi un șorț pe care să scrie: ”The best Chef in town” (”Cel mai bun bucătar Chef din oraș”). Sau, dacă vrei să faci o glumă bună, poți alege un șorț cu un mesaj amuzant de genul: ”A Chef that always confuses salt with sugar” (”Un bucătar care confundă mereu sarea cu zahărul”).
 
Produsele personalizate cu mesaje haioase, un cadou excelent pentru cei dragi 

Când vine vorba despre oferirea unui cadou, poate fi greu să găsești ceva care să fie atât special, cât și haios. Însă, produsele personalizate cu mesaje haioase pot fi o alegere excelentă. Acestea sunt non-formale, amuzante și pot face orice persoană să zâmbească. Iată cateva motive pentru care ar trebui sa iei în considerare un astfel de cadou, fie că alegi un tricou, o cană sau un șorț.
 
Îi arăți persoanei respective că te-ai gandit la ea. În momentul în care faci un cadou personalizat, îi arăți persoanei dragi ție că ai luat în considerare interesele și gusturile ei. Prin adaugarea unui mesaj haios, îi arăți că îți pasă de ea și că vrei să o faci să zâmbească.
 
Sunt o modalitate excelentă de a sparge gheața. Dacă ești într-o situație în care nu știi cum să începi o conversație sau dacă vrei să spargi gheața într-o relație mai nouă, un cadou personalizat cu un mesaj haios poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Acestea sunt non-formale și pot ajuta la crearea unei atmosfere relaxate și amuzante.
 
Sunt ușor de personalizat. Produsele personalizate cu mesaje haioase pot fi ușor adaptate la gusturile și interesele persoanei căreia îi faci cadoul. De exemplu, dacă persoana în cauză este pasionată de anumite filme sau de anumite glume poți alege un mesaj haios care să se potrivească cu preferințele sale. De asemenea, mesajul poate fi scris cu nuanțele favorite ale acesteia.
 
Sunt o modalitate excelentă de a arăta că ești o persoană amuzantă: Dacă îți place să faci glume sau dacă ești o persoana amuzantă în general, un cadou personalizat cu un mesaj haios poate fi o modalitate excelentă de a arăta acest lucru. Acestea pot fi un mod distractiv de a te exprima și de a-i face pe ceilalți să zâmbească.
 
În concluzie, produsele personalizate cu mesaje haioase sunt o alegere perfectă atunci când vine vorba de a face un cadou. Acestea sunt amuzante și pot fi ușor adaptate la gusturile și interesele persoanei căreia i le dăruiești. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni