• PRO TV
  • Andreea Marin, apariție impresionantă la o gală mondenă. Și-a surprins fanele cu look-ul elegant

Andreea Marin, apariție impresionantă la o gală mondenă. Și-a surprins fanele cu look-ul elegant

Andreea Marin, apariție impresionantă la o gală mondenă. Și-a surprins fanele cu look-ul elegant

Andreea Marin a bifat încă o apariție impecabilă la o gală mondenă, care a avut loc la Palatul Parlamentului. Vedeta a fost gazda evenimentului și a impresionat cu look-ul ei elegant.

“Gala “România ești tu!” la Palatul Parlamentului, aseară, o bucurie și o onoare să fiu gazda evenimentului grandios care a premiat oameni valoroși din întreaga țară și din diaspora, proiectele lor ce fac să înflorească întregi comunități și arată că și în România se poate, acolo unde există hărnicie, istețime, tenacitate, creativitate, dorință de a reuși!”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Vedeta în vârstă de 48 de ani a ales pentru acest eveniment un outfit negru – o rochie-sacou elegantă, apreciată de fanele sale de pe rețelele de socializare. Andreea a primit sute de complimente după postarea imaginilor.

“Cea mai frumoasă și sclipitoare”.

“Ca de obicei -  Andreea Marin, eleganța la ea acasă!”

“Niciun comentariu negativ, niciodată. Ești un exemplu pentru generația tânără”.

“Superbă, elegantă, frumoasă, distinsă”.

“Nici nu știu cum să spun, doar atât: frumoasă, determinată, profesionistă, onestă, minunată și fără supărare... seeeexy”, i-au comentat admiratoarele.

Pentru că arată mereu fresh, fanii au bănuit-o că și-ar fi făcut operații estetice, însă Andreea Marin a negat zvonurile. 

 “Îți spun din start nu. Au încercat mulți, însă eu vreau să îmbătrânesc frumos, să trec frumos prin timp și demn. Bunicile mele, mama mea, aveau un ten frumos fără să aibă acces la vremea aceea, în comunism. Desigur, și hrana își spune cuvântul în această poveste. Și mișcarea este importantă. Așa că, iată, ai tot pachetul ca să trăiești frumos și demn”, a explicat Andreea Marin.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni