• PRO TV
  • Mugur Mihăescu este din nou Garcea. Cum a ajuns polițistul nerod, vlogger în Haita de acțiune

Mugur Mihăescu este din nou Garcea. Cum a ajuns polițistul nerod, vlogger în Haita de acțiune

Mugur Mihăescu este din nou Garcea. Cum a ajuns polițistul nerod, vlogger în Haita de acțiune

La mai bine de 20 de ani de la debutul pe marile ecrane, în „Garcea și oltenii”, Garcea revine în cinematografe în filmul „Haita de acțiune”. Mugur Mihăescu, cel care a creat personajul, dezvăluie cum a fost experiența de la filmări și de ce comedia românească este o artă.

Mugur Mihăescu l-a adus pe Garcea pe marile ecrane, în pelicula Haita de acțiune, o comedie „de rit nou” în care joacă actori tineri și influenceri aflați la prima apariție în postura de actori. Comediantul interpretează rolul unui Garcea retras din activitate, devenit vlogger pasionat în tehnici de autoapărare.

Filmul Haita de acțiune, în care joacă Alex Bogdan, Anca Dumitra, Anca Dinicu, Matei Dima, Elena Chiriac, Vlad Brumaru, Alex Delea, Antonia și Iancu Sterp, a avut o lansare pompoasă în cinematografele din România. Echipa a investit mult în promovarea acestui film, de la care producătorii așteaptă încasări record. Deși publicul l-ar putea îndrăgi, criticii de film sunt de părere că pelicula nu are nimic special.

Să-l faci pe om să râdă este o artă, să faci un film care te duce într-o poveste… este o artă. Fiecare e liber să aibă gusturi. Restul nu contează. Nimic nu e făcut să placă tuturor, nici măcar Iisus nu e iubit de toată lumea”, a spus Mugur Mihăescu pentru PROTV.RO. 

În film, Garcea este tatăl ofițerului Denzel (Matei Dima) de la Rutieră, un polițist care simte că serviciul îl trage în jos.

Citește și: Antonia, decolteu irezistibil la premiera Haita de acțiune. Artista și-a făcut apariția pe motorInterpretul lui Garcea spune că atmosfera de la filmări a fost impresionantă și că apreciază munca tinerilor cineaști care au scos filme românești de succes în ultimii ani. 

Orice zi de filmare a fost o bucurie. Mi-aș dori ca toate filmele românești să aibă încasări, în special cele făcute de noua generație. Cinematografia trebuie să se capitalizeze și din încercări și eșecuri să învățăm cu toții. Să avem capacitatea de a învăța cât mai mult și să creștem”, a mai spus Mugur Mihăescu. 

Alex Bogdan și Antonia au oferit primele impresii după lansarea filmului Haita de acțiune

Vezi trailerul filmului Haita de acțiune!


 

Ce făcea Garcea cu 20 de ani în urmă

Polițistul Garcea era vedetă la începutul anilor 2000, când regizorul Sam Irwin a pus în scenă pelicula Garcea și oltenii. Lansat în cinema la 18 octombrie 2002, filmul cu Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu în roluri principale a rulat 14 zile. În acest interval, filmul a generat încasări de 8,18 miliarde de lei vechi (818.000 lei).

Deși îndrăgit de public, filmul de 90 de minute nu a avut succes și la specialiștii din industrie. 

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni