• PRO TV
  • Vama, concert la Romanian Creative Week, la Iași! New Music Oasis: show-uri, artiști, tabără de creație muzicală

Vama, concert la Romanian Creative Week, la Iași! New Music Oasis: show-uri, artiști, tabără de creație muzicală

Vama, concert la Romanian Creative Week, la Iași! <span style="text-align: center;">N</span><span style="text-align: center;">ew Music Oasis: show-uri, artiști, </span><span style="text-align: center;">tabără de creație muzicală</span>

De fapt, în detaliu, la New Music Oasis avem o săptămână de show-uri, zeci de artiști, tabără de creație muzicală și Vocea României Live.

Romanian Creative Week, cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești, care va avea loc la Iași înperioada 19 - 28 mai 2023, anunță surpriza muzicală a ediției din acest an: New Music Oasis (NeMO). Trupa Vama, alături de unii dintre cei mai populari artiști ai momentului, între care BLANCO, GSA, MAIDAN, Iulian Nunuca, Winael Baldus, Lia, Paulina, Dj CS84, vor concerta în capitala Moldovei. 

Săptămâna NeMO, programată în perioada 19 - 25 mai, se va desfășura în Amfiteatrul & Grădinile Palas, precum și în alte locații din oraș. Evenimentul dedicat muzicii va cuprinde și o seară Vocea României Live, precum și o tabără de creație muzicală, organizată de Universal Music România. 

PROGRAMUL CONCERTELOR NEW MUSIC OASIS

19 mai - Urban Takeover

Vor concerta BLANCO, COMANN și GSA, tânăr talent de pe scena urbană românească, precum și MAIDAN, primul producer de trap din România, prezent în hip-hop-ul românesc de peste 20 de ani. Show-ul Def Jam Takeover va avea loc în Amfiteatrul & Grădinile Palas, între orele 17.00 – 23.00. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul IABILET.RO. Prețul unui bilet Gold Circle este de 90 de lei, iar al unui bilet Standard este de 70 de lei. 

20 mai – Concert Vama și Vocea României Live 

În deschiderea concertului Vama, vor cânta Winael Baldus și Iulian Nunuca, iubiți de public de pe scena Vocea României. Show-ul, care se va încheia cu concertul Vama, va avea loc în Amfiteatrul & Grădinile Palas și va dura între orele 16.00 - 23.00. Prețul unui bilet în zona VIP este 500 de lei, în zona Premium – 300 de lei, iar cel Standard este 120 lei. Biletele pot fi achiziționate de pe IABILET.RO.  

21 mai – Bairam Sunday 

Distracția va continua la NeMO cu Dj CS84 și solistele Lia și Paulina, cunoscută ca „fetița de milioane a României”. Concertele vor avea loc în Amfiteatrul & Grădinile Palas, începând cu ora 19.00. Prețul biletelor este 70 de lei, iar acestea pot fi achiziționate de pe IABILET.RO

22 mai. Open Mic Night 

Dora Gaitanovici, una dintre cele mai talentate artiste din peisajul muzical românesc, care are în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, va concerta la Beer Zone, începând cu ora 19.00. Intrarea este liberă.

23 mai, Live showcases

Alessiah, una dintre cele mai promițătoare și talentate artiste pop ale noii generații, care și-a început cariera în 2018, la 11 ani, și Krrysopher, finalistă a emisiunii Superstar, vor concerta în Cafeneaua Piața Unirii, începând cu ora 19.00. Intrarea este liberă.

24 mai. Live Showcases

Francis On My Mind, care jonglează cu sound-uri electro-pop încă din 2019, va concerta la Acaju, începând cu ora 19.00. Intrarea este liberă.

25 mai. Astralwerks Night

DJ Christian Eberhard și DJ Just Eddie vor mixa în club Miraval, din incinta Palas, începând cu orele 19.00. Intrarea este liberă.

Accesul la concertele din zilele de 22, 23, 24 și 25 mai este gratuit. Intrarea se face pe bază de rezervări, care se pot face trimițând un e-mail la adresa [email protected], cu nume, număr de telefon și număr de persoane, până la ora 14:00, în ziua evenimentului. 

De asemenea, lista artiștilor care vor participa la New Music Oasis va fi completată, în perioada următoare, cu alte nume importante de pe scena muzicală românească. Update-urile privind evenimentul pot fi urmărite AICI. 

„New Music Oasis înseamnă o săptămână de muzică live, pentru gusturi cât mai variate, astfel încât ieșenii să aibă de unde alege și să se distreze alături de noi. Tabăra de creație muzicală NeMO, organizată de Universal Music România, va aduce împreună muzicieni și artiști locali, care vor avea șansa să compună și să cânte alături de nume mari din peisajul muzical românesc”, a explicat Cătălin Alionte, curatorul NeMO, eveniment organizat în cadrul secțiunii Content Creation a Romanian Creative Week. 

DESPRE ROMANIAN CREATIVE WEEK

Aflat la cea de-a treia ediţie, Romanian Creative Week este organizat de Federaţia Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC), singura federaţie patronală reprezentativă la nivel naţional ce activează în sectorul Industriilor Creative din România. Înfiinţată la Iaşi, în 2011, FEPIC a organizat peste 50 de acţiuni de promovare naţională şi internaţională a industriilor creative româneşti. Partenerii FEPIC în organizarea RCW sunt: Primăria Municipiului Iași, Palas, Ministerul Culturii, Complexul Muzeal Național Moldova Iași, Muzeul Național al Literaturii Române Iași, Universitatea „Al. I. Cuza” Iași și Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași. 

Puteți urmări Romanian Creative Week și pe Facebook și Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni