• PRO TV
  • Magda Pălimariu, mândră de băiețelul ei: „Nu-mi vine să cred că deja rostește cuvinte scurte”.Cum arată Aksel la 7 luni

Magda Pălimariu, mândră de băiețelul ei: „Nu-mi vine să cred că deja rostește cuvinte scurte”.Cum arată Aksel la 7 luni

Magda Pălimariu, mândră de băiețelul ei: „Nu-mi vine să cred că deja rostește cuvinte scurte”.Cum arată Aksel la 7 luni

Anul trecut, Magda Pălimariu a devenit mămica unui băiețel, pe care l-a botezat Aksel. Micuțul a împlinit recent șapte luni, iar prezentatoarea TV a hotărât să-și bucure apropiații cu o serie de fotografii. 

Aksel a venit pe lume chiar în ziua în care prezentatoarea de la meteo a împlinit 43 de ani, pe 20 august 2022. Ea a născut în Norvegia, acolo unde s-a stabilit alături de soțul ei. Magda Pălimariu a fost mai discretă și nu a postat, până acum, imagini cu fiul ei în care să i se vadă bine fața. Pe 20 martie, când Aksel a împlinit 7 luni, fericita mămică și-a bucurat prietenii cu noi imagini din căminul lor din Norvegia, unde micuțul se joacă. Se poate observa imediat cât de mult seamănă mama și fiul. 

„Dragălașul acesta mic a împlinit azi 7 luni. Nu îmi vine sa cred cât de repede crește, nu îmi vine să cred că deja silabisește și chiar rostește cuvinte scurte, vrea să stea singurel în picioare, deși nu are echilibrul necesar să stea fără ajutor (el crede însă că poate să facă orice singurel); este fericirea mea supremă când mă trezesc dimineața și primul lucru pe care îl face, este să îmi zâmbească cât poate de tare.Îi place muzica, mă urmărește atent când îi cânt, ba chiar încearcă să și danseze și câte și mai câte aș putea să scriu despre minunea asta de copilaș drăgălaș. Aksel, ești minunea și împlinirea vieții mele, te iubesc infinit și sunt tare mândra de tine, că deja ești foarte, foarte ambițios și năzdrăvan! Mulțumesc Doamne, m-ai binecuvântat cu o minunăție de baiat!”, a scris fericita mămică pe pagina de socializare

Invitată în emisiunea La Măruță, Magda Pălimariu a povestit că a trecut prin stări de anxietate și că e o mămică mult prea grijulie: „Am o mie de gânduri, o mie de griji. Trebuie să recunosc… că nu pot să mint oamenii, chiar am o mie de griji. Abia aștept să crească puțin, să-mi zică ce-l doare”. 


Sursă foto: facebook/ Magda Palimariu

Vezi și: Invitată în emisiunea „La Măruță”, Magda Pălimăriu vorbește despre viața de mămică 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni