• PRO TV
  • Mesajul viral postat de Alex Pițurcă pe Instagram! O atacă pe Cristina Ich?

Mesajul viral postat de Alex Pițurcă pe Instagram! O atacă pe Cristina Ich?

Mesajul viral postat de Alex Pițurcă pe Instagram! O atacă pe Cristina Ich?

La finalul anului trecut, Cristina Ich anunța că s-a despărțit de Alex Pițurcă, bărbatul alături de care are un copil și care i-a fost partener mulți ani.

Relația dintre frumoasa vedetă și fiul lui Victor Pițurcă a fost însă una plină de certuri și împăcări, astfel că puțină lume a crezut că separarea lor este acum una definitivă. Iată că lunile au trecut și cei doi nu s-au împăcat, iar Alex Pițurcă a postat pe Instagram un mesaj care ar putea avea legătură cu Cristina Ich.

Fiul fostului selecționer al naționalei de fotbal a României a fost implicat într-un dosar în care era acuzat că a cumpărat influență, fiind plasat pentru o perioadă sub control judiciar, după ce Victor Pițurcă fusese acuzat că a oferit mită și a petrecut 24 de ore în arest. Iar acum Alex Pițurcă pare că este nemulțumit de felul în care a fost tratat de cei apropiați în ultimele luni.

„Banii atrag femeile pe care le dorești. Necazurile atrag femeia de care ai nevoie”, a scris Alex Pițurcă pe instastory.

„Eu sunt alături de Alex, îl iubesc și… nu există! Îi sunt alături orice ar fi, indiferent ce ar păți. Când ai un copil cu cineva nu poți să fii certat. Rămâi în relații bune. Eu cu Alex nu suntem certați și nu ne vom certa niciodată”, spunea Cristina Ich imediat după ce numele lui Alex Pițurcă apărea în dosarul de dare de mită.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni