• PRO TV
  • INNA, îmbrăcată într-o ținută total transparentă, din plasă! Artista le-a dat palpitații fanilor din Mexic

INNA, îmbrăcată într-o ținută total transparentă, din plasă! Artista le-a dat palpitații fanilor din Mexic

INNA, îmbrăcată într-o ținută total transparentă, din plasă! Artista le-a dat palpitații fanilor din Mexic

Din Miami a aterizat în Mexic! INNA a susținut un show de zile mari în Veracruz, un oraș portuar din Mexic. Artista și-a năucit fanii cu ținuta sexy pe care a purtat-o pe scenă. 

INNA are milioane de fanii în întreaga lume, iar biletele la concertele sale se vând ca pâinea caldă. 

Recent, bruneta a susținut un concert în Mexic, iar arena a fost neîncăpătoare. Fanii i-au scandat numele, au dansat și au fredonat cele mai cunoscute hituri ale artistei. 

“Te iubesc, Mexic! Veracruz, abia aștept să mă întorc!”, a scris INNA pe Instagram, acolo unde are peste 3,1 milioane de fani. Cântăreața a postat pe contul de socializare și câteva fotografii realizate de fotograful Andrei Via.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

În imagini, bruneta apare într-o salopetă neagră, total transparentă, din plasă. Ținuta cu vedere la lenjeria intimă i-a scos în evidență silueta fără cusur. Inimioarele au curs valuri, iar postarea a adunat mii de comentarii.

“RegINA dansului! Mexico te iubește!”, “A fost un show magic!”, “Ești atât de frumoasă!”, “Ce outfit hot! Ești un superstar!”, “A fost impresionant! Te iubesc!”, “Ești fabuloasă!”, “În sfârșit mi-am împlinit visul de a te vedea live!”, “Divină!”, sunt câteva dintre comentariile postate de fani. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

Au fost și câțiva internauți care i-au transmis artistei că a “exagerat” cu ținuta sa. “De ce trebuie să-ți arăți tot timpul fundul?”, “Oare nu ți-e rușine să apari așa în fața publicului?”, i-au scris unii dintre urmăritori.

După show, INNA s-a relaxat la piscina resortului în care e cazată și a fost protagonista unor noi cadre de vis. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

„Zi liberă în Mexic! Ghicești unde sunt?”, a scris INNA în dreptul fotografiilor care au adunat zeci de mii de like-uri.

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni