• PRO TV
  • Theo Rose, cu burtica de gravidă la vedere pe TikTok. Cum arată vedeta

Theo Rose, cu burtica de gravidă la vedere pe TikTok. Cum arată vedeta

Theo Rose, cu burtica de gravidă la vedere pe TikTok. Cum arată vedeta

Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară. Aceasta a uimit fanii în momentul în care a confirmat că va avea un copil cu Anghel Damian, iar în acest moment tot mai multe persoane așteaptă să o vadă pe artistă în ipostaza de mamă. 

Theo Rose se poate numi o femeie cu adevărat împlinită. Aceasta nu doar că are o carieră absolut impresionantă, la doar 25 de ani, ci și o relație superbă cu Anghel Damian, bărbatul care i-a oferit artistei primul ei copil. Cântăreața știe deja că urmează să aducă pe lume un băiat și i-a ales chiar și numele: Sasha Ioan.

Dacă la început Theo Rose a fost discretă cu privire la sarcina ei, acum artista își ține fanii la curent cu toate schimbările din viața sa. Recent, ea a publicat pe TikTok un filmuleț în care este îmbrăcată într-un overall extrem de colorat și mulat, care i-a scos în evidență burtica de gravidă. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ THEO ROSE ÎNSĂRCINATĂ ÎN 7 LUNI)

De-a lungul perioadei de sarcină, Theo Rose a avut mai multe sesiuni de întrebări și răspunsuri cu fanii ei, care sunt extrem de curioși cu privire la schimbările din viața artistei lor preferate. Zilele trecute, vedeta a răspuns mai multor întrebări pe InstaStory, una dintre ele fiind referitoare la kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Fără să stea prea mult pe gânduri, antrenoarea de la Vocea României a spus că în primul trimestru a slăbit din cauza grețurilor, iar în următoarele luni a reușit să ia în greutate 10 kilograme. 

''Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat pentru că eu în primul trimestru mai degrabă am slăbit fiindcă am avut grețuri. Plecând de la o greutate de 45 kilograme, acum nu mai m-am cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea 55 de kilograme. Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate”, a spus ea.

Mai mult decât atât, Theo Rose susține că își dorește ca și după naștere să se mențină tot la 55 de kilograme deoarece aspectul ei fizic s-a îmbunătățit odată cu sarcina. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ THEO ACUM)

„După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji. Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți.'', a declarat Theo Rose pe pagina ei de Instagram. 

Sursă foto: Theo Rose/Instagram, Theo Rose/TikTok

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni