• PRO TV
  • Metoda prin care o femeie din Australia poate avea mulți bărbați în intimitate fără a fi acuzată că înșală

Metoda prin care o femeie din Australia poate avea mulți bărbați în intimitate fără a fi acuzată că înșală

Metoda prin care o femeie din Australia poate avea mulți bărbați în intimitate fără a fi acuzată că înșală

Evelyn Miller (31 de ani) este mamă, soție și actriță de filme pentru adulți. Nimic neobișnuit, până când le spune celor din jur că are două vaginuri, care îi permit să separe clar munca de viața de familie. „Chiar nu simt că-l înșel. Unul e pentru muncă, celălalt pentru joacă”.

Evelyn Miller, din Australia, s-a născut cu ceea ce se cheamă uter didelf, o anomalie uterină sesizată la circa 0,3% dintre femeile de pe glob. În unele cazuri, femeile pot avea două coluri uterine și două vaginuri.

Este și cazul lui Evelyn, care și-a dat seama în 2005 că ceva nu e în regulă cu trupul ei. Însă, abia în 2011 a primit diganosticul medicilor.

Întotdeauna a existat un risc să rămân însărcinată cu doi copii în același timp. Când am rămas însărcinată cu primul copil, tot trebuia să apelăm la prezervativ dacă voiam să folosim și celălalt vagin”, a povestit femeia de 31 de ani pentru Daily Mail.

Tânăra din Australia este căsătorită cu Tom Miller și împreună au doi copii. De profesie, ea e actriță de filme pentru adulți. Cu asta se ocupă, dar nu simte nicio secundă că își înșală soțul, mai ales că are „doi ași în mânecă”.

Chiar nu simt că-l înșel. Am două vagine, unul e pentru muncă, celălalt pentru joacă”, mărturisește actrița XXX.

Evelyn este foarte populară pe TikTok, unde și-a făcut public diagnosticul. Mii de femei îi scriu să o întrebe cum e să aibă două vaginuri, iar unele, aflate în aceeași situație, îi cer sfaturi.

Sunt atât de multe femei care îmi trimit mesaje din care reiese că au avut experiențe groaznice. Unele nu pot deloc să aibă copii, ceea ce este sfâșietor. Cred că eu am fost extrem de norocoasă din acest punct de vedere”, mai spune femeia. Vezi VIDEO mai jos!
 

@evelynuncovered Replying to @nurse.leesh785 ♬ original sound - evelynuncovered

Fotografii: @evelynuncovered

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni