• PRO TV
  • Codin Maticiuc a fost întrebat dacă s-a culcat cu peste 350 de femei. Răspunsul actorului

Codin Maticiuc a fost întrebat dacă s-a culcat cu peste 350 de femei. Răspunsul actorului

Codin Maticiuc a fost întrebat dacă s-a culcat cu peste 350 de femei. Răspunsul actorului

Codin Maticiuc este unul dintre cei mai simpatici actori de la noi din țară, acesta făcându-și debutul în industrie odată cu lansarea filmului „Miami Bici”, în 2020. Pelicula a atras imediat atenția românilor, care și-au dorit să îi vadă pe BRomania și Maticiuc în diferite situații din America. 

Codin Maticiuc este acum cunoscut drept actor, însă în urmă cu câțiva ani acesta ocupa primele pagini ale ziarelor datorită femeilor superbe alături de care apărea atât la evenimentele de presă, cât și în cluburile de lux. Chiar dacă a primit eticheta de cuceritor, Codin și-a cunoscut marea dragoste, pe Ana Pandeli (VEZI ÎN GALERIA FOTO CÂT DE FRUMOASĂ E IUBITA LUI CODIN), femeia alături de care are o fetiță, Smaranda. De atunci, actorul din CLANUL pare că s-a cumințit și că toată viața lui este dedicată familiei și carierei. 

Recent, Codin Maticiuc și Anghel Damian au fost invitați la noua emisiune pe YouTube a lui Selly, „Detectorul de minciuni”, unde băieții au vrut să afle cât de sinceri sunt unul cu celălalt. În cadrul videoclipului, publicul a aflat că pe Codin Maticiuc îl cheamă și Bogdan, este prieten cu regizorul CLANUL de peste 10 ani și că a făcut sex cu cel puțin 130 de femei.

Inițial, Anghel Damian și-a întrebat prietenul dacă a făcut sex, de-a lungul vieții, cu peste 350 de femei. Surprins de întrebare, Codin a spus că nu, însă testul poligraf a oferit rezultatul: MINTE! Potrivit explicațiilor sale, actorul din CLANUL nu știe exact cu câte femei s-a culcat deoarece s-a oprit de numărat la atunci când a ajuns în pat cu cea de-a 120-a femeie.

„Nu știu. M-am oprit din numărat la 120 de femei, la 22 de ani, dar nu contează. Atunci număram, era perioada când punctam orice. Nu știu sigur dacă la 22 de ani m-am oprit din numărat, poate la 23-24.. Dar la un moment dat număram. Am văzut că Ilie Năstase ajunsese la 2000 de femei, nu știu dacă era adevărată informația, dar așa se spunea atunci. Concluzia e că nu știu!”, a spus Codin Maticiuc. 

Sursă foto: Codin Maticiuc/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni