• PRO TV
  • Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Dan Diaconescu. Dona are 17 ani și dorește să devină medic

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Dan Diaconescu. Dona are 17 ani și dorește să devină medic

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Dan Diaconescu. Dona are 17 ani și dorește să devină medic

Dona Diaconescu are 17 ani și are rezultate frumoase la învățătură. Ea a fost olimpică pe țară la biologie și își dorește să devină medic. 

Dona este elevă în clasa a XI-a la Liceul Gheorghe Lazăr și visează să obțină Premiul Nobel în Medicină, scrie Libertatea. Urmare a performanțelor, Dona are deja un loc asigurat, la Facultatea de Medicină din București”, după cum au declarat membrii familiei, potrivit Ego.ro. Anul trecut, Dan Diaconescu și-a însoțit fiica la Olimpiada Națională de Biologie de la Cluj, în luna aprilie. De obicei, el își însoțește fiica la toate concursurile din țară, menționează sursa. 

Mama fiicei lui Dan Diaconescu se numește Emilia Bățău. Partenera fostului om de televiziune, de aproape 35 de ani, este mai discretă și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, scrie viva.ro.  

Dan Diaconescu a fost reținut joi, pentru 24 de ore. Fostul patron de televiziune este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu minore.

Potrivit surselor DIGI24, în perioada 2020-2021, vedeta TV ar fi întreținut relații intime cu o minoră în vârstă de 15 ani și 4 luni (la acea vreme) atât în București, cât și în Constanța.  Ulterior, Dan Diaconescu ar fi făcut același lucru și cu sora geamănă a minorei. Mai mult decât atât, se speculează că bărbatul ar fi încercat să găsească o fată virgină, căreia să îi cumpere virginitatea. Dan Diaconescu ar fi crezut că a descoperit ceea ce își dorește, însă în fapt, el a fost păcălit de una dintre minore, filmat și șantajat. Citește mai multe aici

Surs[ foto/ Facebook, Instagram
Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni