• PRO TV
  • Joi seară, românii au fost cu ochii pe PRO TV! Las Fierbinți și Șef sub acoperire, lider de audiență!  

Joi seară, românii au fost cu ochii pe PRO TV! Las Fierbinți și Șef sub acoperire, lider de audiență!  

Joi seară, românii au fost cu ochii pe PRO TV! Las Fierbinți și Șef sub acoperire, lider de audiență!  

Aseară, serialul Las Fierbinți și reality show-ul Șef sub acoperire s-au poziționat pe primul loc în topul audiențelor. În cel mai cunoscut sat din România, Giani a fost protagonistul unei minuni, iar Alexandru Lascăr, CEO-ul Stay Fit, a fost șeful care a acceptat provocarea să intre complet deghizat în propria companie.  

Plimbându-se pe ulițele satului, Aspirina a observat în episodul de ieri că în satul ei s-a întâmplat o adevărată minune pe care numai Dumnezeu putea să o facă: Giani lucrează. ”Băi, Giani, pe cuvânt de onoare, eu de artiști am mai avut parte la viața mea, dar de minuni niciodată. Tu cu pensula în mână? Adineauri am trecut pe lângă poarta ta și te-am văzut cu mătura în mână. Așa ceva? În aceeași zi? Și cu mătura, și cu pensula? E de Cartea Recordurilor! Spune-mi sincer, ai căzut și te-ai lovit la cap?”, l-a întrebat Aspirina. 

 
În intervalul 20:28 – 22:29, PRO TV a fost lider incontestabil de audiență și a înregistrat 11.4 puncte de rating și 31.7% cotă de piață, în rândul publicului format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, la nivel Național, grade ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.5 puncte de audiență și 18.1% share. La nivel național, aproximativ 2 milioane de români au urmărit cu interes aventurile fierbințenilor, iar la ora 21:38, în minutul de aur, aproape 2.4 milioane de telespectatori se bucurau de comedie la PRO TV. 
 
CEO-ul care a acceptat provocarea Șef sub acoperire din această săptămână este Alexandru Lascăr, liderul unui lanț de săli de fitness din România. Pentru câteva zile, deghizat din cap până-n picioare și folosindu-se de o identitate falsă, acesta a făcut curățenie în centrele pe care le deține, a reparat aparate, a stat la recepție și a întâmplinat clienții. La final, și-a dezvăluit adevărata identitate și a descoperit cine sunt angajații model pe care compania sa îi are.

 
Ediția Șef sub acoperire de aseară a fost lider de audiență. În intervalul orar 22:30 – 23:58, PRO TV a înregistrat 6.4 puncte de rating și 24.4% cotă de piață pe segmentul de public Național 21-54 ESOMAR ABCD, în timp ce postul clasat pe poziția secundă avea 5 puncte de audiență și 19.3% share. 
 
Săptămâna viitoare, de la ora 20:30, fierbințenii vor oferi o nouă porție de comedie, iar de la ora 22:30, un alt șef va intra sub acoperire în propria companie. Cele două producții sunt disponibile în avans pe VOYO. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni